• VIDEO: Jauns pavērsiens traģiskajā Ādažu avārijas lietā – policists pametis posteni

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Atklāti jauni pavērsieni traģiskajā avārijā, kas notika Ādažos, Tallinas šosejas 11.kilometrā. Negadījumā dzīvību zaudēja likumsargs.

    Uzņēmumam, kas liktenīgajā vakarā nodarbojās ar autobusa evakuāciju, bija jāparūpējas par drošību uz Tallinas šosejas, tādēļ, izvērtējot apstākļus, pieprasīts atbalsts satiksmes regulēšanai.

    Uz lielceļu nosūtītas divas pašvaldības policijas ekipāžas, satiksme minētajā posmā tika pilnībā slēgta. Viens patruļpolicijas auto šķērsām apstājās pie Gaujas tilta, otrs slēdza ceļu no Ādažu puses. Šoferiem tika piedāvāts apvedceļš caur Carnikavu.

    “Ekipāža, kas strādāja pie Gaujas tilta, nezināmu iemeslu pēc pameta savu posteni, aizbrauca pa Carnikavas ceļu ciemos pie ekipāžas, kas atradās Ādažu pusē. Pavadīja tur apmēram kādas piecas minūtes, varbūt mazāk. No Ādažu puses viņi izdomāja braukt atpakaļ uz posteni caur slēgto ceļa posmu,” stāsta evakuatoru pārstāvis.

    Pēc sākotnējās informācijas automašīnas Škoda vadītājs uzbrauca autoevakuatora Mercedes Benz izlaistam metāla kāpslim, bet pēc tam atdūrās nostieptās metāla trosēs. Pēc sadursmes automašīnas Škoda vadītājs uzbrauca kādai personai.

    Vairāk par notikušo raidījuma Degpunkts sižetā:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē