• VIDEO: Igaunijā izsalcis 13 gadīgs jaunietis ar Porsche bēg no policijas, pārsniedzot 200 km/h

    Trakā pasaule
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    8. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Spraigi notikumi risinājušies Igaunijā, kur ceļu policija veikusi pakaļdzīšanos gados jaunam autovadītājam, kurš stūrējis Porsche markas apvidnieku.

    Incidents noticis aptuveni 03:00 naktī uz autoceļa Pērnava-Rakvere-Sõmeru. Garām ceļmalā stāvošai policijas ekipāžai patraucies kāds Porsche markas spēkrats, kuram nebija redzamas numurzīmes. Tāpat tika būtiski pārkāpts atļautais braukšanas ātrums, automašīnai pārvietojoties uz 130 km/h. Tiklīdz policija centās apturēt aizdomīgo automašīnu, vadītājs ātrumu palielināja līdz 200 km/h.

    Pakaļdzīšanās laikā vairākas policijas ekipāžas centās šķērsot apvidus auto ceļu, taču pirmie mēģinājumi bija nesekmīgi. Vēlāk viens no policijas posteņiem bija novietots uz līkuma. Iespējams, izmantojot pistoli vai policijas arsenālā pieejamos dzelkšņus, policijai izdevās pārdurt automašīnas priekšējo riepu, kas apgrūtināja automašīnas kontroli. Mirkli vēlāk apvidus auto nobrauca no ceļa, veicot vairākus simtus metru pa līdzās esošo pļavu.

    Atgriežoties uz asfalta, automašīna vairs nespēja uzņemt lielu ātrumu pārdurtās riepas dēļ, tāpēc vadītājs bija spiests padoties.

    Vēlāk tika noskaidrots, ka automašīnā atradās ne tikai 13 gadus vecais vadītājs, bet arī divpadsmitgadīga meitene un 16 gadus vecs pusaudzis. Jaunieši slepus aizņēmās automašīnu no 13 gadīgā zēna vecākiem, lai dotos uz McDonalds ātrās apkalpošanas restorānu. Vēlāk, dodoties mājup, jaunieši savā ceļā sastapa policiju, kas aizsāka pakaļdzīšanos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē