• VIDEO: Cēsu pusē BMW traucas ar 185 km/h ātrumu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Aizvadītajā svētdienā ap plkst.13.15 Vidzemes reģiona pārvaldes amatpersonas, veicot ceļu satiksmes uzraudzību autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona 41.km (Vecpiebalgas pagasts, Cēsu novads), fiksēja automašīnu BMW, kas virzienā no Madonas pārvietojās ar ātrumu 185 km/h.

    Konkrētajā ceļa posmā atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, līdz ar to vīrietis, kurš vadīja automašīnu BMW, to darījis, atļauto braukšanas ātrumu pārsniedzot par 95 km/h.

    Par notikušo Valsts policija uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu pēc Ceļu satiksmes likuma 55.panta divdesmit trešās daļas, proti, par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā ar mopēdiem, motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem un kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas.

    Par šādu pārkāpumu transportlīdzekļa vadītājam piemēro naudas sodu no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

    Valsts policija aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana apdraud ne tikai pašu transportlīdzekļa vadītāju, bet arī citus ceļu satiksmes dalībniekus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē