• VIDEO: Subaru Forester e-BOXER kļuvis par drošāko auto savā klasē

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ar izciliem rezultātiem visās kategorijās un visu laiku visaugstāko bērnu drošības novērtējumu jaunais Forester e-BOXER pārspēja konkurentus un tika atzīts par Labāko klasē 2019. gadā. Šis ir jau otrais Subaru iegūtais Labākais klasē vērtējums Euro NCAP drošības testos.

    Subaru otro reizi pierāda augsto drošības līmeni, iegūstot šī gada drošākā automobiļa titulu Euro NCAP drošības testos. Iepriekš šo godu pēc visu rezultātu apkopošanas 2017. gadā ieguva Subaru XV.

    Piektās paaudzes Forester ir ieguvis visaugstāko vērtējumu ne tikai Eiropā. Japānā tas ierindojās pirmajā vietā 2018. gada NCAP programmā, kā arī saņēma Paaugstinātas drošības transportlīdzekļa apzīmējumu ar trīs plusiem (ASV +++) 2019. gada Japānas NCAP testos. Ražotājs  tuvojas savam mērķim – ražot pasaulē drošākos automobiļus.

    Subaru mērķis ir desmit gadu laikā panākt, lai negadījumos, kuros iesaistīts Subaru automobilis, neietu bojā un netiktu nopietni ievainots neviens cilvēks. Šī vīzija attiecas ne tikai uz automobiļu pasažieriem, bet arī uz mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem – gājējiem, velosipēdistiem un citiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē