• VIDEO: Lexus RC F kupeja kļuvusi par jaunās Vīri melnā filmas oficiālo auto

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lexus media
    Lexus ir kļuvis par oficiālo automobili Sony Pictures filmā „Vīri melnā: Globālie draudi”, kas jau šobrīd apskatāma kinoteātros Latvijā.

    Nesen RC F luksus sporta kupeja piedzīvoja būtiskas izmaiņas, kas to padarīja vēl ātrāku, vieglāku un vēl gatavāku pārvadāt vīrus melnā, lai glābtu visumu. Lexus RC F piedāvā savā klasē vislabāko jaudas un svara attiecību un šobrīd ir visjaudīgākais Lexus V8, ģenerējot 472 zirgspēkus. Turklāt filmā tas var lepoties ar vairākām pārsteidzošām tehnoloģijām.

    Filmas epizodēs, kurās redzamas sadursmes ar citplanētiešiem, piedalās arī Lexus RX Hybrid un Lexus LX SUV automobiļi.

    „Lai palīdzētu filmas „Vīri melnā” aģentiem, mēs RC F esam papildinājuši ar dažām augstākā līmeņa tehnoloģiju iespējām, radot pilnībā unikālu mašīnu,” norāda Lexus mārketinga daļas viceprezidente Liza Materaco (Lisa Materazzo). „Mēs nevaram vien sagaidīt, kad skatītāji varēs ieraudzīt tādu RC F, kādu nav redzējuši nekad agrāk.”

    Sadarbības līgumā starp Lexus un Sony Pictures „Vīri melnā: Globālie draudi” iekļauta iesaistīšanās filmā, televīzijas reklāmas sižets ar vienotu zīmolu, īpaši pielāgots vīri melnā RC F automobilis un filmas pirmizrādes sponsorēšana.

    „Mēs esam ļoti gandarīti par sadarbību ar Lexus šajā daudzpakāpju kampaņā „Vīri melnā: Globālie draudi” atbalstam,” sacīja Sony Pictures Motion Picture Group Zīmolvadības un starptautiskās partnerības daļas vadītājs, viceprezidents Džefrijs Godsiks (Jeffrey Godsick). „Lexus RC F sporta kupeja ir izcils automobilis mūsu vīri melnā aģentu komandai, kas Krisa Hemsvorta (Chris Hemsworth) un Tesas Tompsones (Tessa Thompson) vadībā aizsargā galaktiku.”

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē