• Uz Tallinas šosejas avarē trīs kravas mašīnas un mikroautobuss – satiksme bloķēta

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    6. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andris Krēgeris / Facebook
    Saistībā ar autoavāriju uz Tallinas šosejas pie Oltūžiem ir bloķēta satiksme, tāpēc maršruta Nr.6656 Limbaži-Oltūži-Salacgrīva, Nr.7514 Rīga-Ainaži un Nr.7778 Cēsis-Limbaži-Ainaži autobusi kursē pa apbraucamiem ceļiem, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

    Autobusi uz nenoteiktu laiku pasažieru apmaiņu neveiks pieturā «Vitrupe», «Dzeņi» un «Oltūži». 

    Jau ziņots, ka trešdienas rītā avārijas dēļ ir bloķēta satiksme uz Tallinas šosejas pie Oltūžiem, kas atrodas aiz Limbažu pagrieziena virzienā uz Igaunijas robežu.

    «Latvijas valsts ceļu» pārstāvji aģentūrai LETA pavēstīja, ka Tallinas šosejas 67.kilometrā naktī ap plkst.1.30 notika vairāku automašīnu sadursme un satiksme tur joprojām ir pilnībā bloķēta. Negadījumā vietā brauktuvi aizšķērso apgāzusies kravas automašīna un patlaban nav informācijas, kad tiks nodrošināta tehnika tās evakuēšanai.

     

    Negadījuma vietu sākotnēji tika piedāvāts apbraukt caur Limbažiem pa reģionālajiem autoceļiem Limbaži-Tūja un Limbaži-Salacgrīva, bet vēlāk tika izplatīts aicinājums braukt caur Aloju pa autoceļiem Limbaži-Tūja, Limbaži-Aloja un Ainaži-Aloja, kas ir lielāks līkums, taču ceļš ar labāku segumu.

    Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka uz Tallinas šosejas notika trīs kravas automašīnu un mikroautobusa sadursme.

    Cilvēki no automašīnām izkļuva pašu spēkiem un nodoti mediķu aprūpē.

    Avārijas rezultātā no automašīnām grāvī noplūda apmēram 300 litru degvielas. Noplūdusī viela tika savākta, kā arī atvienotas avarējušo transportlīdzekļu akumulatoru klemmes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē