• Uz pusgadu Rīgā slēgs Gustava Zemgala gatves posmu Purvciemā

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    6. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
    Turpinoties Austrumu maģistrāles izbūvei, uz pusgadu tiks slēgts Gustava Zemgala gatves posms no Ūnijas ielas līdz Dzelzavas ielai, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

    Gustava Zemgala gatves posms būs slēgts no šodienas līdz 31.maijam. Šajā laikā notiks Austrumu maģistrāles posma Ieriķu iela – Vietalvas iela 1. kārtas izbūves darbi.

    Šajā laikā transportlīdzekļu satiksmi ierobežos arī Vaidavas ielā, posmā no Dzelzavas ielas līdz Ūnijas ielai.

    Par darbu veikšanu atbildīgajai piegādātāju apvienībai «ACB, Tilts» uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi un kravas transportlīdzekļu apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu. 

    Tāpat piegādātāju apvienībai «ACB, Tilts» uzdots nodrošināt sabiedriskā transporta satiksmi, izvietojot slēgtajās pieturvietās informāciju par pieturvietas slēgšanu un norādi par tuvākās pieturvietas atrašanās vietu.

    Pagaidu pieturvieta tiks izveidota Gustava Zemgala gatvē pie VEF Kultūras pils un sabiedriskā transporta pagaidu pieturvieta Vaidavas ielā aiz krustojuma ar Ieriķu ielu (virzienā uz Purvciemu, Pļavniekiem).

    Savukārt tiks slēgta sabiedriskā transporta pieturvieta «Stārķu iela» Gustava Zemgala gatvē un tiks slēgta sabiedriskā transporta pieturvieta «Ūnijas iela» Kastrānes ielā

    Kā ziņots, Austrumu maģistrāles būvniecības pirmās kārtas izmaksas ir 37 873 020 eiro, bet otrās kārtas izmaksas – 27 759 471 eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē