• Testējam ārzemēs — Nissan Juke

    Auto testi
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    1. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    Laikā, kad daudzi krusto šķēpus cīņā par dzimumu līdztiesību, runāt par vīrišķību vai sievišķību kļuvis pat bīstami, taču Nissan Juke ir viens no spilgtākajiem auto industrijas piemēriem, kurš kā magnēts desmitgades garumā meistarīgi uzrunāja daiļā dzimuma pārstāves ar pārliecinošu vairākumu. Šobrīd atrodamies mirklī, kad mainās ne tikai desmitgade, bet arī Juke. Pirms pasaulē sākās vīrusu trakums, bijām devušies uz Barselonu, lai izmēģinātu otrās paaudzes krosoveru!
    Nākamais: Eksterjers

    Nissan Juke uzskatāms par pazīstamāko no mazo krosoveru klases pamatlicējiem un allaž bijis atšķirīgs no citiem. Pasaulē pārdoti vairāk nekā viens miljons apaļīgo krosoveru. Pat, ja nekad neesat sēdies pie Juke stūres, mazā krosovera ietekmi uz kopējo suviņu ir grūti nepamanīt.

    Atskaitot faktu, ka pirms 10 gadiem Juke bija praktiski viens no pirktākajiem sava segmenta aizsācējiem, pirmās paaudzes modeļa panākumu atslēgu veidoja trīs stūrakmeņi – drosmīgs dizains, atraktīva gaita un plašas individualizācijas iespējas. Šobrīd potenciālo Juke sāncenšu skaits tuvojas jau trīs desmitiem un tuvāko gadu laikā krosoveru skaits varētu palielināties vēl par trešdaļu. Mēs devāmies uz Barselonu, lai noskaidrotu, kādas viltības sarūpējis Nissan, lai jaunais Juke spētu turpināt priekšteča iesākto.

    Testa turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē