• Šodien «Circle K» uz dažām stundām samazinās degvielas cenu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien, 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 «Circle K» Latvia visās degvielas uzpildes stacijās samazinās degvielas cenu par 15 centiem litrā. Īpašā trīs stundu akcija ir dāvana ikvienam autobraucējam, lai svētku laikā izdotos kaut nedaudz samazināt ikdienas tēriņus. Šāda akcija Latvijā norisinās pirmo reizi un ir daļa no uzņēmuma Eiropas iniciatīvas.

    «Circle K» Austrumeiropas un Īrijas nodaļas vadītājs Nials Andertons norāda: «Līdz ar cenu pieaugumu patēriņa precēm, elektroenerģijai un degvielai, šī gada nogale daudziem var būt izaicinošs laiks. Kā uzņēmums mēs esam atraduši iespēju saviem klientiem uzdāvināt svētku prieku un ļaut bez raizēm doties brīvdienu ceļā. Akcija vienlaikus norisinās 2000 uzņēmuma grupas degvielas uzpildes stacijās, kas nozarē Eiropā ir pirmā tik liela vēriena akcija.»

    Klienti aicināti izmantot izdevīgos piedāvājumus un pirms došanās nedēļas nogales izbraucienos, savlaicīgi uzpildīt degvielu un izmēģināt kādu no sezonas karsto dzērienu un maltīšu jaunumiem. Īpaši izdevīgi piedāvājumi sagaida EXTRA programmas dalībniekus, kas atkarībā no sasniegtā EXTRA līmeņa, papildus esošajai degvielas cenai saņems atlaidi līdz pat 6 c/l. Ātrākai un ērtākai degvielas uzpildei klienti aicināti izmantot norēķinu iespēju uzreiz pie sūkņa vai mobilajā lietotnē. 

    Par akciju

    Piedāvājums spēkā tikai 2022. gada 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 visās «Circle K Latvia» degvielas uzpildes stacijās. Cenai, kas tiek norādīta pie sūkņa akcijas laikā, atlaide jau ir piemērota. Maksimālais uzpildāmās degvielas apjoms vienam auto ir 100 litri.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē