• «Smart Electric Technology» Latvijā veidos elektroauto uzlādes stacijas

    Infrastruktūra
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    SIA «Smart Electric Technology» Latvijā veidos elektroauto uzlādes stacijas, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Komunikācijas un informācijas departamentā.

    Aģentūrā norāda, ka «Smart Electric Technology» ir uzvarējis degvielas un alternatīvo enerģijas avotu tirgotāja AS «Virši-A», kas strādā ar zīmolu «Virši», iepirkumā par jaunu uzlādes staciju izveidi. Atbilstoši noslēgtajam līgumam 20 «Viršu» degvielas uzpildes stacijās tiks uzstādīti 28 pieslēgvietas ar vismaz 150 kilovatu uzlādes jaudu.

    Tāpat LIAA pārstāvji atzīmē, ka «Smart Electric Technology» gatavojas nākamajam investīciju posmam, atverot pārstāvniecību ASV, kas būtiski paplašinās eksporta apmērus.

    LIAA arī atzīmē, ka «Smart Electric Technology» ienāca Latvijā ar LIAA atbalstu, un pirmajā investīciju posmā tika izveidota kompānijas ražotne Jaunmārupē.

    Investīcijas projektos aģentūrai LETA neatklāja.

    Kompānija «Smart Electric Technology» reģistrēta 2020.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2500 eiro, liecina informācija «Firmas.lv». Kompānija pieder četriem Baltkrievijas pilsoņiem, tostarp «Smart Electric Technology» lielākie īpašnieki ir Grigorijs Sargsjans (51%) un Atvards Mikajeljans (47%).

    Pirmajā darbības gadā, kas ilga no 2020.gada 8.oktobra līdz 2021.gada 31.decembrim, kompānija strādāja ar 28 221 eiro apgrozījumu un 76 914 eiro zaudējumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē