• «Robyworks» pārsteidz pasauli ar iespaidīgu drifta sacensību filmēšanas tehnoloģiju

    Drifts
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    23. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valters Pelns
    Jau 3. septembrī slavenais jūtūberis «Robyworks» (Roberts Vītols) savā YouTube kontā publicēs ekskluzīvas video sērijas par to, kā viņam un viņa komandai gāja vienā no pasaules jaudīgākajiem automašīnu pasākumiem “Gatebil”, kas norisinājās Norvēģijā. Vlogā tiks parādīts viss – sākot ar automašīnu trikiem, garo autobraucienu un viennozīmīgi trako un piedzīvojumiem piepildīto pasākumu.

    Jūlija sākumā Robyworks projekta ''Chasecar’' ietvaros, kas tapis sadarbībā ar Betsafe, devās filmēšanas tūrē uz Norvēģiju ar 450 zirgspēku jaudīgo «BMW M4 Copetition», kas aprīkots ar jaunāko video filmēšanas krāna tehnoloģiju «Tilta Hydra arm», kas ir pirmā šāda veida filmēšanas tehnoloģija. Iekārtai piemīt īpaša amortizācijas un stabilizācijas sistēma, kas ļāva uzņemt vienmērīgākus un dramatiskākus kadrus no braucoša transportlīdzekļa.

    “Pēdējos 10 gadus savas karjeras es specializējos sporta automašīnu filmēšanā un piecus no tiem viens no maniem lielākajiem sapņiem ir bijis stabila un kvalitatīva video filmēšanas krāna iegāde.

    Mēs bijām pirmie Eiropā, kuri tika pie šādas iekārtas vēl pirms tā bija pieejama pārdošanā citiem, kā arī esam lepni, ka paši ražotāji veica dažus labojumus gala produktam pēc mūsu norādījumiem.

    Mēs šo filmēšanas iekārtu testējām vissmagākajos apstākļos un šaubos vai kāds kādreiz tik lielos ātrumos un apstākļos to vēl izmantos – gribu redzēt, kurš vēl plāno filmēt 190 km/h ātrumā, dzenoties pakaļ sporta mašīnām”, stāsta Roberts Vītols.

    «Tilta Hydra arm» iekārtu kontrolē kopumā trīs cilvēki – pilots (Roberts Vītols), cilvēks, kurš kontrolē filmēšanas krānu (Alvis Franks) un atbildīgais, kurš kontrolē pašu kameru (Renārs Osītis Latvijā un Edgars Vērpe Norvēģijā).

    “Mēs ilgi gatavojāmies, būvējot jaudīgu mašīnu jau kopš jūnija sākuma un iegādājoties atbilstošu tehniku, lai kopīgi radītu iespaidīgu saturu un lai ar kameras palīdzību nodotu skatītājiem tās emocijas, ko izjūt autopilots brauciena laikā, un mums tas izdevās! Viens no maniem filmētāju sapņiem piepildījās, pateicoties «Betsafe», kas jau vēsturiski ir atbalstījis driftu kā sporta veidu!

    Bez sadarbības partneru atbalsta noteiktu nebūtu bijis iespējams realizēt, ko tik nereālu un traku – arī norvēģi ir šokā, redzot 450 zirgspēku monstru dzenoties pakaļ viņu auto, kas lido kā raķetes,” iespaidos dalās R. Vītols.

    Roberts Vītols jau vairāk kā 14 gadus darbojos filmēšanas nozarē – viņa un komandas radītais saturs jau ieguvis atzinību visā pasaulē: labākās filmas tituls Starptautiskajā Londonas filmu festivālā “Motor Film Festival”, kā arī “RW media” radītais video sadarbībā ar “HGK racing team” saņēma populārā amerikāņu raidījumā Gāzi Grīdā! (Top Gear) atzinumu, iekļūstot vienā no raidījuma epizodēm.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē