• Rīgā evakuēs automašīnas, kas traucēs sniega tīrīšanu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    19. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Sniega tīrīšanas laikā vairākās Rīgas ielās Mežciemā, Ķengaragā un Āgenskalnā tiks aizliegta automašīnu stāvēšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

    Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka gadījumos, kad autovadītāji neievēro uzstādītās ceļa zīmes, automašīnām ne tikai tiek piemērots sods, bet tās arī tiek evakuētas uz citu apkārtnē esošu stāvvietu. Policija aicina autovadītājus būt saprotošiem un pārvietot savus transportlīdzekļus laikus.

    Vienlaikus Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka gadījumos, kad autovadītāji ilgstoši (ilgāk par trim dienām) izmanto publiski pieejamu stāvvietu, noteikumi paredz, ka viņiem pašiem ir jānotīra sniegs ap savu automašīnu tādā mērā, lai tas netraucētu citu transportlīdzekļu un gājēju kustību, kā arī, lai tas netraucētu ceļu uzturēšanas darbiem.

    Otrdien, 20.decembrī, tiks uzstādīti informatīvos plakāti ar lūgumu nenovietot automašīnas stāvēšanai Mežciemā – Malienas ielā no Veldres ielas līdz Hipokrāta ielai, Ķengaragā – Lokomotīves ielā no Bultu ielas līdz Ikšķiles ielai, un Āgenskalnā – Pilsoņu ielā no Tukuma ielas līdz Liepājas ielai.

    Ceļa zīmes «Apstāties aizliegts» ar papildu ceļa zīmēm par automašīnu evakuēšanu tiks uzstādītas 21.decembrī.

    Nepieciešamības gadījumā stāvēšanai atstātos transportlīdzekļus, kas traucē sniega tīrīšanu, pārvietos uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē