• Rēzeknē dzērājšoferis uz gājēju pārejas notriec cilvēkus un aizmūk

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    20.Martā pulksten 05:39 Rēzeknē Atbrīvošanas alejas un Kosmonautu ielu krustojumā, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā nezināms autovadītājs, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uz gājēju pārejas uzbrauca diviem gājējiem – 1994.gadā dzimušai sievietei un 1990.gadā dzimušam vīrietim un aizbrauca no notikuma vietas, neziņojot policijai likuma noteiktajā kārtībā. Ar dažādām traumām un ķermeņa lūzumiem abas personas tika nogādātas tuvākajā medicīnas iestādē.

    Pulksten 08:33 Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirkņa darbinieki Ludzā aizturēja aizdomīgu automašīnu Audi A6 ar acīm redzamiem virsbūves bojājumiem. Pie transportlīdzekļa stūres, alkohola reibuma stāvoklī – 1.76 promiles un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bija sēdies 2000.gadā dzimis vīrietis, kurš atzinās, ka ir notriecis gājējus.

    Par doto faktu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21. nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

    21.Martā pulksten 18:45 Kārsavas novadā, Goliševas pagastā notika ceļu satiksmes negadījumus, kurā persona vadot automašīnu Audi A6 netika galā ar tās vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

    Ceļu satiksmes negadījumā cieta piecas personas, kuras atradās automašīnā. 1984.gadā, 1991. gadā, 1999.gadā, 2000. gadā un 1995.gadā dzimuši vīrieši guva dažādas traumas un ķermeņa lūzumus. Trīs personas tika nogādātas tuvākajā medicīnas iestādē.

    Par doto faktu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21. nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

    21.Martā pulksten 07:51 Daugavpils novadā, Naujenes pagastā 1947.gadā dzimis vīrietis netika galā ar transportlīdzekļa Toyota RAV4 vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

    Persona ar dažādiem miesas bojājumiem un sasitumiem tika nogādāta tuvākajā medicīnas iestādē, taču ārstēšanos vīrietis turpinās ambulatori.

    Policija skaidro notikušā apstākļus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē