• Renault Clio atzīts par drošāko auto supermini klasē

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Euro NCAP atzinis jauno Renault Clio par drošāko superminiauto (kopā ar Audi A1), kas testēti 2019. gadā. Groupe Renault bestsellers tika pārbaudīts 2019. gada vidū un ieguva visaugstāko novērtējumu ar tirgus augstākā līmeņa rezultātiem neatkarīgi no segmenta.

    Uz alianses jaunās modulārās platformas CMF-B balstītais jaunais Clio lepojas ar optimizētu virsbūves konstrukciju, uzlabotu sēdekļu struktūru un drošības jostu stiprinājumiem, kas ar pirotehniskiem spriegotājiem un slodzes ierobežotājiem ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu optimālu atbalstu visiem braucējiem neatkarīgi no viņu lieluma vai vietas automobilī.

    Renault atbalsta tehnoloģiju Fix4sure, jo tā veiksmīgi notur braucējus, lai viņi neslīdētu zem drošības jostas. Turklāt jaunajā Clio gan priekšā, gan aizmugurē var uzstādīt visu veidu bērnu sēdekļus uz ISOFIX un ar iSize sistēmu.

    Tāpat jaunais Clio var rēķināties ar bagātīgu standartaprīkojuma klāstu: 6 drošības spilveni, ABS ar avārijas bremzēšanas palīgsistēmu, kamera un radars (nodrošina joslas ievērošanas funkciju, ceļa zīmju pazīšanu ar brīdinājumu par ātruma pārsniegšanu, droša atstatuma brīdinājumu, avārijas bremzēšanu), kruīzkontrole/ātruma ierobežotājs, neaizsprādzētu drošības jostu brīdinājums (arī pakaļējiem sēdekļiem, ja tie ir aizņemti), ārkārtas palīdzības izsaukums.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē