• «Renault» ar plašu modeļu klāstu piedalās Parīzes auto izstādē

    Auto izstāde
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Renault» ļoti priecājas par iespēju piedalīties 89. Parīzes auto izstādē, kur skatītāju uzmanību pievērš saviem konceptautomobiļiem, izstāžu auto un jaunajiem sērijveida modeļiem, kuros īstenojusies zīmola «Nouvelle Vague» (Jaunā viļņa) ideja.

    «R5 TURBO 3E» ir radīts driftam

    «R5 TURBO 3E» ir pārsteidzošs, pilnībā elektrisks izstāžu auto, kas veidots driftošanai. Tas ir veltījums «Renault 5» modeļa leģendārajām sporta versijām «Renault 5 TURBO» un «TURBO 2» šo auto 50. gadadienas svinību ietvaros. Jaunais veidols ar nodomu veidots īpaši krāšņs, un tā veiktspēja ir pirmklasīga – tas ir domāts priekam un izklaidei, savukārt NFT to ieved arī digitālajā pasaulē.

    Renault zīmola stratēģijas viens no galvenajiem uzdevumiem ir C segmenta atjaunošana.

    Šo mērķi iemieso konceptautomobiļi, izstāžu auto un jaunie sērijveida modeļi zīmola stendā, parādot to, ka zīmols vairāk nekā jebkad koncentrējas uz inovācijām, vienlaikus saglabājot uzticību savai būtībai un izmantojot savas zināšanas par elektroautomobiļiem.

    «Kangoo E-Tech Electric»

    25 gadus pēc ludospace (transportlīdzeklis brīvā laika pavadīšanai) segmenta ieviešanas ar šī modeļa neatkārtojamo, praktisko dizainu, tostarp pašām pirmajām bīdāmajām sānu durvīm, «Renault Kangoo» joprojām ir ārkārtīgi populārs un uzticīgs savai jaunatklājēja būtībai.

    Arī «Kangoo» ir savs veiksmes stāsts – «Renault» pārdevis 4 miljonus šī modeļa auto 50 valstīs visā pasaulē. Tajā ir labākais no abām pasaulēm – elegants un ietilpīgs auto ģimenēm un transportlīdzeklis profesionāļiem ar liela izmēra bagāžas nodalījumu un stabilu, izturīgu konstrukciju.

    Pēc nerimstošajiem uzlabojumiem un novatorisma šo gadu gaitā «Renault Kangoo» tagad pirmo reizi vēsturē pieejams «E-Tech Electric» versijā.

    Jaunais «Austral» – augsto tehnoloģiju SUV – pirmo reizi tiek atklāts publikas apskatei

    Jaunais «Austral» ir nākamais solis C segmenta apgūšanā, ko «Renault» uzsāka ar «Arkana» un «Megane E-Tech Electric». Tā sportiskajā eksterjerā ir vairākas SUV raksturīgas iezīmes. Jaunajam «Austral» ir arī «Esprit Alpine» versija ar vēl sportiskāku izskatu.

    Tajā izmantotas augstās tehnoloģijas un rūpīgi veidots dizains. Interjera dārgums – «OpenR» ekrāns – parāda vadības paneli, navigācijas un multimediju sistēmas, vienlaikus iekļaujot labākos «Google» pakalpojumus un lietotnes. Jaunais «Austral» ir ļoti mūsdienīgs – tajā ir 32 vadītāja atbalsta sistēmas (ADAS), «Multi-Sens»e iestatījumi un «4Control Advanced» – «Renault» trešās paaudzes pilnpiedziņas sistēma. Tajā ir visas noderīgās, proaktīvās, intelektuālās, tehnoloģiskās funkcijas, kas uzlabo pasažieru komfortu, braukšanas prieku un drošību.

    Pirmais «Renault» automobilis, kas tiks būvēts uz Alianses ietvaros izstrādātās trešās paaudzes CMF-CD platformas – jaunais «Austral» – ir aprīkots ar jaunāko, jaudīgāko un efektīvāko «Full Hybrid E-Tech» sistēmas versiju un diviem benzīna dzinējiem ar 48 V un 12 V Mild Hybrid. Klāstā pieejama dažādu elektromotoru izvēle, lai privātie klienti un uzņēmumi saviem autoparkiem varētu piemeklēt konkrētajām vajadzībām atbilstošāko.

    Oficiālais avatārs «RENO» – «Renault» un «Cerence» kopdarbs

    «Renault» un «Cerence» strādā kopā, veidojot nākamās paaudzes cilvēcisku, digitālu «otro pilotu», lai sniegtu vienkāršotu, uzlabotu pieredzi pie elektroautomobiļu stūres.

    Cerence un «Renault» apvieno spēkus, lai būtiski uzlabotu braukšanas pieredzi automobilī, izmantojot cilvēciska tipa mijiedarbību ar automobili, kas proaktīvi ievada klientu tehnoloģiskajās elektroauto zinībās – mācot, skaidrojot, vienkāršojot funkcijas.

    Daži piemēri:

    • iepazīstināšana ar jaunajām automobiļa funkcijām (“ekskursija” ar gidu un sākotnējie iestatījumi);
    • maksimāla dažādo elektroautomobiļa uzlādes iespēju izmantošana;
    • noderīgu, intelektuālu funkciju piedāvāšana, piemēram, temperatūras vai pareizā braukšanas režīma ieteikšana atbilstošajos brīžos.

    Jauno, cilvēcisko «otro pilotu» nodrošina Cerence palīgs, kas būs iekļauts «OpenR» Link intelektuālajā, savienotajā sistēmā, sākot ar «Renault» automobiļu nākamo paaudzi.

    «Scenic Vision»

    «Renault Group», virzoties uz oglekļa dioksīda bilances neitralitāti Eiropā līdz 2040. gadam un pasaulē līdz 2050. gadam, «Renault» konferencē «ChangeNOW», kas notika Parīzē, šī gada maijā atklāja savu konceptautomobili Scenic Vision.

    Tā iemieso «Renault» apņemšanos nodrošināt ilgtspējīgu attīstību un atspoguļo zīmola plānu neradīt oglekļa dioksīda emisijas visā produkta dzīves ciklā. Šim modelim pirmajam tiks izmantota jaunā pērļu baltā krāsa, ko nožāvē, izmantojot ultravioletās gaismas lampas, tā vietā, lai izmantotu infrasarkanos sildītājus, kas patērē daudz vairāk enerģijas, tādējādi ražošanas laikā enerģijas patēriņš tiks samazināts par 75%.

    «Kangoo Hippie Caviar Motel» – elektriskais izstāžu automobilis, kas būvēts izklaidei

    Parīzes auto izstādē «Renault» sāk otro cēlienu savā produktu stratēģijā brīvā laika automobiļiem – atklājot «Kangoo Hippie Caviar Motel». Šis pārveidotais furgons, kas būvēts uz jaunā «Kangoo L2 E-Tech Electric» bāzes, ir mobils, daudzpusīgs mājoklis piedzīvojumu meklētājiem un sporta entuziastiem, kuriem patīk plašums un adrenalīns.

    «R5 Prototype» – kur pagātne sastopas ar elektrisko nākotni

    Zīmola dvēsele rodama tā saknēs. «Renault 5 Prototype» ļaus «Renault» demokrātiskā veidā Eiropā ieviest elektroautomobiļus ar tā populārā, lakoniskā un uzpostā priekšgājēja avangardisku versiju. «Renault 5 Prototype» ir pievilcīgs, mazs pilsētas auto, kas vienu no «Renault» mūžīgi populārajiem modeļiem sagatavo nākotnei, piešķirot modernas nianses un padarot to 100% elektrisku.

    «Megane E-Tech Electric» – jaunas paaudzes elektroauto

    Jaunais «Megane E-Tech Electric» ir pirmais modelis «Renault» elektrautomobiļu “2.0 paaudzē” un jauna fāze elektrautomobiļu revolūcijā, kas aizsākās vairāk nekā pirms desmit gadiem. Tas ir pirmais «Renault» automobilis, ar kuru tas atjauno savas pozīcijas C segmentā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē