• «Renault» aicina ar mākslīgā intelekta palīdzību izveidot pašiem savu «Twingo» versiju

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No 2023. gada 1. februāra līdz 31. martam ikvienam var radīt savu «Twingo» versiju, izmantojot mākslīgā intelekta attēla veidošanas rīkus, piemēram, «Midjourney», «Stable Diffusion» un «Dall E», un ievadot dažus atslēgvārdus.

    Ikviens var radīt pats savu «Twingo»

    «Twingo» ir veikls, kompakts un pieejams, saglabājot ierasto «Renault» koncepciju – voitures à vivre jeb automobiļi dzīvei. Interesants, krāsains, praktisks un daudzpusīgs – ikvienam ir sava vīzija par «Twingo», izteikta slavenajā sauklī «à vous d’inventer la vie qui va avec» (veidot dzīvi, ļaujoties plūsmai).

    Tagad «Renault» aicina veidot «Twingo» no jauna, izmantojot mākslīgo intelektu (MI). Apkopojot dalībnieku iesniegtās digitālo versiju idejas, Renault radīs reālu izstāžu auto.

    «Mākslīgais intelekts savulaik bija pieejams tikai tehnoloģiju elitei, taču tagad tas ir trīs klikšķu attālumā. Šī tehnoloģija ļauj vaļu iztēlei. Mēs vēlējāmies godināt ikonisko «Twingo», sniedzot iespēju ikvienam piedalīties šajā radošajā procesā. Mēs iepazīstināsim ar pirmo izstāžu auto, kas tiks izveidots, izmantojot mākslīgo un cilvēka intelektu, balstoties uz saņemtajiem projektiem,» sacīja Arno Belloni (Arnaud Belloni), globālais mārketinga direktors.

    Tiešsaistē pieejami bezmaksas rīki

    Lidojumā, zem ūdens, kosmosā, veidots no šokolādes… Iespējas ir bezgalīgas! No 2023. gada 1. februāra līdz 31. martam ikvienam būs iespēja radīt «Twingo» no jauna, izmantojot ģeneratīvos, efektīvos un viegli pieejamos MI attēla veidošanas rīkus, piemēram, «Midjourney», «Stable Diffusion» un «Dall‑E», un ievadot dažus atslēgvārdus, lietotāji varēs radīt brīnišķīgas vizualizācijas.

    Lai iesniegtu savu projektu, tas jāpublicē kādā no sociālo tīklu platformām, pievienojot mirkļbirku «#ReinventTwingo»

    «Renault» arvien vairāk izmanto digitālo tehnoloģiju iespējas

    Autobūves nozarē digitālās tehnoloģijas ir patiesa vērtība, un «Renault» daudzējādā ziņā šajā jaunajā jomā ir pirmais. Piemēram, iekļaujot MI, lai veiktu vizuālās pārbaudes ražošanas līnijā, nodrošinātu lielāku reaģētspēju un uzlabotu kvalitāti ražotnēs, kā arī prognozējošajā apkopē un enerģijas patēriņa optimizācijā un kontrolē.

    Šādi uzņēmums piesaka sevi kā pirmo autobūves ražotāju, kas izstāžu automobiļa projektēšanā izmanto gan mākslīgo, gan cilvēka intelektu – kārtējā «Renaulution» stratēgijas revolūcija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē