• Policija meklē agresīvu velobraucēju, kurš autobusam nolauzis loga tīrītājus

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    1. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policijas foto
    Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa lietvedībā atrodas kriminālprocess, kas tika uzsākts pagājušā gada 28. jūlijā pēc Krimināllikuma 185. panta pirmajā daļā paredzētā noziedzīga nodarījuma pazīmēm – par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu.

    2021. gada 6. jūlijā plkst. 7.08, Ķekavas novadā, uz autoceļa A7 (Rīga-Bauska), krustojumā pie pagrieziena uz Baložiem, pie sabiedriskā pasažieru autobusa «ISUZU TURQUOISE» piesteidzās, kāds velobraucējs, vīrietis, kurš būdams emociju pārņemts, tīši, mērķtiecīgi nolauza abus priekšējā vējstikla loga tīrītājus, kamēr autobuss stāvēja krustojumā pie sarkanās gaismas.

    Kopā ar vīrieti bija vēl otrs velobraucējs, kurš noskatījās notiekošajā. Pēc incidenta abi velobraucēji aizbrauca Ķekavas virzienā.

    Valsts policija atkārtoti aicina aplūkot fotoattēlus ar velosipēdistu, un atsaukties ikvienu, kurš viņu atpazīst, zvanot pa tālruņa numuru 67099200 vai 110!

    Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē