• Pašmāju kravu pārvadātājs iegādājas jau 100. MAN zīmola kravas automašīnu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Viens no vadošajiem starptautisko kravu pārvadātājiem Latvijā – SIA HEAD – saņem simto MAN zīmola kravas automašīnu SIA Avar Auto klientu apkalpošanas centrā Jaunmārupē.

    Oficiālā un vienīgā MAN transportlīdzekļu importētāja Latvijā, uzņēmuma Avar Auto klientu apkalpošanas centrā, svinīgi tika nodota 100. MAN zīmola kravas automašīna Latvijas uzņēmumam HEAD.  Jauno MAN TGX vilcēju iegādi vairāk kā astoņu miljonu eiro apmērā trīs gadu laikā finansēja «OP Corporate Bank plc» filiāle Latvijā.

    Ilvija Veite, Avar Auto valdes locekle, uzsver: «Jā, skaitlis 100 ir sasniegts. Tas notiek ļoti zīmīgā laikā, Avar Auto 20. jubilejas gadā. Šo gadu laikā uzņēmums ir audzis un kļuvis par stabilu un uzticamu partneri auto pārvadātājiem, kuri ar savu darbību, tāpat kā HEAD, atvieglo tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju ikdienu. Šis uzņēmums ir ne tikai mūsu klients, bet arī skolotājs, no kura sadarbības daudz esam mācījušies.»

    Sadarbību ar Avar Auto uzņēmums HEAD uzsāka vēl pirms Covid-19, 2019.gadā, nopērkot pirmās MAN automašīnas. 2020.gadā uzņēmums bija pirmais, kas Latvijā iegādājās jaunās paaudzes MAN TGX. Tā modernais kabīnes dizains īpaši izceļas ar automašīnu vadītājam orientētu ergonomiku un funkcionalitāti.

    Par nākotnes plāniem HEAD valdes priekšsēdētājs Edgars Keišs saka: «Mēs nedomājam apstāties. Kopumā mēs raugāmies ar pozitīvu skatu nākotnē. Sākām sadarbību un tad atnāca Covid-19, pēc tam sekoja citi izaicinājumi. Kā pa kalniem un lejām, mēs rāpjamies uz priekšu. Tikai pateicoties kopīgam komandas darbam, mums visiem izdodas sasniegt to, ko esam iecerējuši. Mēs visi, ofisa darbinieki kopā ar automašīnu vadītājiem reisos un automašīnu finansētājiem «OP Corporate Bank plc» esam viena liela komanda, kas iet un ies uz priekšu. Es ceru, ka vēl pāris gados sanāks pāris simti MAN.»

    Arī  «OP Corporate Bank plc» filiāles vadītājs Latvijā, Elmārs Prikšāns, uzsver: ««OP Corporate Bank plc» ir gandarīta sadarboties ar uzņēmumu HEAD, nodrošinot finansējumu jaunu, dabai draudzīgāku vilcēju iegādei. Mēs atbalstām zaļi domājošus uzņēmumus un iedzīvinām ilgtspējīgu attīstību visos bankas darbības virzienos, balstoties uz ESG (Environmental, Social, Governance) pieeju.»

    Savukārt populārie tiktokeri – Oksana Pulle un Arturs Pulle, kuri ir jaunās kravas automašīnas jaunie vadītāji un lietotāji bija gandarīti par MAN TGX modeļa ērtībām un praktiskajām īpašībām: «Esam priecīgi, ka varēsim doties jau nākošajā reisā ar jauno kravas auto. Ņemot vērā auto lielo izmēru, ļoti noderīgi būs līniju asistenti, adaptīvā kruīza kontrole un dažādas drošības sistēmas, kas padarīs braukšanu drošāku pat sliktos laikapstākļos. Auto ir komfortabls, tāpēc turpmākos braucienus varēsim tiešām izbaudīt.»

    Uzņēmuma izvēlētais MAN TGX modelis ir īpašs ar to, ka uzrāda ļoti zemu degvielas patēriņu, kas tiek sasniegts ar tā sešu cilindru dzinēju D26 un uzlaboto aerodinamiku. To apliecina arī viens no vadošajiem kravas automobiļu vadītāju žurnāliem Trucker vācu valodā runājošās valstīs, kas nozarē atpazīstams ar saviem visaptverošiem testa ziņojumiem. Trucker supertesta laikā: «[…] elektronika dara savu, padarot MAN par retāku viesi degvielas uzpildes stacijā. Tas tādēļ, ka 480 TGX Trucker supertesta trasē nepārprotami uzrāda jaunu degvielas patēriņa samazinājuma rekordu, ar ko MAN sešu cilindru dzinējs iespaidīgi pierāda, ka tas nebūt nav vecmodīgs.»

    Avar Auto ir MAN Truck & Bus SE automašīnu oficiālais importētājs Latvijā no 2003.gada, kas atvieglo tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju ikdienu, piedāvājot jaunu, mazlietotu kravas automobiļu, mikroautobusu, autobusu un piekabju tirdzniecību un servisu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē