• Pasaules pirmizrādi piedzīvojis jaunais Subaru BRZ

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pēc ilgas gaidīšanas īstu braukšanas entuziastu vidū Subaru beidzot ir atklājis pilnīgi jauno 2022. gada SUBARU BRZ. Otrās paaudzes SUBARU BRZ ir veidots tā, lai sniegtu vēl lielāku braukšanas prieku nekā iepriekšējais modelis.

    Subaru BRZ ir sporta automobilis ar priekšā novietotu dzinēju un aizmugurējo riteņu piedziņu, ko darbina Subaru Boxer horizontāli novietotais opozītdzinējs.

    Otrās paaudzes Subaru BRZ ir jauns 2,4 litru Subaru Boxer dzinējs, kas nodrošina 224 ZS jaudu. Ar palielinātu darba tilpumu, pastiprinātu ieplūdes/izplūdes gāzu efektivitāti un samazinātu berzi šis dzinējs nodrošina ievērojamu jaudas pieaugumu un griezes momenta pieaugumu par 15% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

    Pateicoties unikālajam Boxer dzinējam, Subaru BRZ smaguma centra un svara sadalījums atbilst ekstrēmākajiem vidējā dzinēja līmeņa sporta superautomobiļiem. Precīzāka vadāmība un uzlabota šasijas dinamika padara jauno BRZ vēl vieglāk kontrolējamu un dāvā vēl vairāk braukšanas prieka.

    Pirmo reizi Subaru BRZ modeļi, kas aprīkoti ar automātisko pārnesumkārbu, nodrošina EyeSight vadītāja palīsistēmu tehnoloģijas, kas ietver pirms sadursmes bremzēšanu un adaptīvo kruīza kontroli.

    Otrās paaudzes Subaru BRZ, kas dzimis sadarbībā ar Toyota Motor Corporation, vispirms tiks pārdots Ziemeļamerikā 2021. gada agrā rudenī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē