• Noskaidroti Auto 2020 izstādes balvu ieguvēji — dīvainākais, ievērojamākais un vislabāk pārbuvētais

    Auto izstāde
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    1. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar tradicionālo kopīgo auto signalizēšanu 27. septembrī Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās starptautiskās autoindustrijas izstādes Auto 2020 speciālizlaidums, kas šoreiz norisinājās rudenī. Izstādē varēja iepazīt aktuālākās autonozares tendences un tieši Ķīpsalā vairāki automodeļi piedzīvoja Baltijas pirmizrādi.

    Autoindustrijas jaunumus demonstrēja 112 izstādes speciālizlaiduma dalībnieki no vairākām valstīm. Trīs dienu laikā izstādi Ķīpsalā apmeklēja 17 368 interesenti.

    “Lai arī daudzas autoizstādes Eiropā, kā, piemēram, Ženēvas autosalons, Poznaņas motoršovs, tika atceltas vai pārceltas, izstādes Auto 2020 speciālizlaidums Rīgā tomēr notika. Esmu par to gandarīts! Liels paldies visiem dalībniekiem, sadarbības partneriem un apmeklētājiem!

    Ikviens pozitīvi novērtēja Izstāžu centra ieviesto drošības pasākumu augsto līmeni. Turklāt pārdomātais ekspozīciju plānojums ļāva droši komunicēt, ievērojot distancēšanos, un piepildīt savus biznesa mērķus izstādē,” norāda izstādes Auto vadītājs Gints Šāvējs.

    Viskrāšņākā un visapspriestākā izstādes sadaļa – Auto Exotica – pulcēja vietējo un ārvalstu autoklubu pārstāvjus, kas prezentēja gan tūninga spēkratus, gan klasiski restaurētos auto. Izstādē tika noskaidroti un apbalvoti konkursa Auto Exotica Awards 2020 uzvarētāji.

    Par visievērojamāko spēkratu Auto Exotica”ekspozīcijā un apmeklētāju skatītāju simpātiju ieguva no Lietuvas atbraukušais klasiskais VW Beetle louraiders, kam sānu logā bija uzstādīts tāds retums kā 30. gadu gaisa kondicionētājs.

    Vēl šis auto saņēma balvu – vislabākais pārbūvētais automobilis.

    Balvu par izstādes dīvaināko automobili saņēma Rīgas Motormuzeja un Antīko automobiļu kluba stendā eksponētais bruņotais RAF. Šis automobilis ir vienīgais visā RAF vēsturē izgatavotais mikroautobusa Latvija bruņotā modifikācija.

    Šī spēkrata bruņas vien sver aptuveni trīs tonnas, kas rada pamatīgu slodzi balstiekārtai un kas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ tas nenonāca sērijveida ražošanā.

    Par Auto Exotica konceptuāli labāko stendu tika atzīta Latvijas “Mercedes-Benz” īpašnieku kluba veidotā ekspozīcija. Vēl “Mercedes-Benz” markas automobiļi atzinību guva par vislabāko restaurācijas projektu – “AutoClassic.lv” prezentēto 50. gadu “Mercedes-Benz 220S” kupeju.

    Nākamā izstāde Auto 2021 notiks 2021. gadā no 9. līdz 11. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē