• No skatītāja par dalībnieku: Mārtiņš Sesks debitēs Rallijā Cēsis

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    3. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas Mobilais Telefons atbalstītais pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis šajā nedēļas nogalē (5.-6.augustā) debitēs rallijā Cēsis. Latvijas rallija čempionāta 3.posmā ekipāža ļausies sportiskiem izaicinājumiem LRC3 klasē un veiks 8 grunts ātrumposmus 89,75 km kopgarumā.

    “Cēsu rallijā iepriekš esmu bijis tikai kā skatītājs – tad, kad rallijs notika biju vēl pārāk mazs, lai sēstos pie rallija mašīnas stūres. Tādas nopietnas sacensību vai treniņu pieredzes Cēsu ceļos mums nav. Daudz gadu pagājis arī kopš 2014.gada, kad daļu rallijsprinta ieskaites ceļu Latvijas rallijā veicām Cēsu pusē. Tāpēc sagaidām pārsteigumiem bagātu un aizraujošu sacensību,” apliecina rallija pilots Mārtiņš Sesks.

    Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža Cēsis startēs ar Lietuvā bāzētās «Proracing Rally Team Škoda Fabia R4» jeb «Rally 2 kitkāru», kas sagatavots ātriem un līkumotiem ceļiem.

    “Startējot ar šo auto esam pārbaudījušu tā potenciālu gan LRČ pirmajā posmā Gulbenē, gan vairākos Eiropas Rallija čempionāta posmos «Open» ieskaitē.

    Mums kā ekipāžai ir izdevies pārliecināties, ka neskatoties uz mazāku motora jaudu un mazāku maksimālo ātrumu, līdz 160 km/h ātrumam kitkārs paātrinās, bremzē un vadās tuvu identiski «Rally 2» automašīnai.

    Iespēja ar šo auto veikt daudz kilometru spēlēja lielu lomu ERC Liepājas posma rezultātā.

    Cēsīs kopā ar «Proracing Rally Team» grasāmies pārbaudīt vēl virkni regulējumu iespēju un pacīnīties ar konkurentiem, kuriem ir «Rally 2» klases tehnika,” skaidro Sesks

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē