• «Neste» investē elektroenerģijas drošībā, uzstādot papildu ģeneratorus

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijā vadošais degvielas tirgotājs SIA «Neste Latvija» uzsācis elektrības ģeneratoru uzstādīšanu visā «Neste» degvielas uzpildes tīklā Latvijā, lai nodrošinātu elektroenerģijas pieejamību 24/7 un degvielas uzpildi bez pārtraukumiem. Plānots, ka šī gada vidū teju puse jeb 31 «Neste» degvielas uzpildes stacijas tiks aprīkotas ar elektroenerģijas ģeneratoriem, kas ieslēgsies automātiski elektrības pārrāvumu gadījumā.

    «Galvenais iemesls dīzeļģeneratoru uzstādīšanai «Neste» DUS tīklā ir neretie elektrības pārrāvumi, īpaši reģionos Latvijā, kur raksturīgas krasas laikapstākļu izmaiņas un spēcīgi pērkona negaisi vasaras periodā. Pārrāvumu rezultātā var ciest gan degvielas uzpildes iekārtas, gan pārtraukta degvielas uzpilde, ja tajā brīdī to veic mūsu klienti. Taču neapšaubāmi, sākoties karam Ukrainā, secinājām, ka riski ir vēl plašāki, un šim projektam – stratēģiska nozīme,» tā investīcijas energo drošībā skaidro SIA «Neste Latvija» valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.

    «Latvijā šobrīd darbojas 76 automātiskās «Neste» degvielas uzpildes stacijas un gada laikā tajās notiek vairāk nekā deviņi miljoni degvielas uzpilžu. Ja iepriekšējos gados esam daudz strādājuši, lai paplašinātu degvielas uzpildes tīklu visā Latvijā, tad šobrīd mūsu galvenais uzdevums ir, lai DUS tīkls darbotos 24/7, proti, lai mūsu pakalpojumi klientiem būtu pieejami nepārtraukti.»

    «Līdz gada vidum aprīkosim teju pusi no mūsu DUS tīkla un plāns ir, ka katrā Latvijas pilsētā ir vismaz viena vai vairākas Neste DUS, kuras būs aprīkotas ar elektrības ģeneratoriem, attiecīgi gatavas X stundai, cerībā, ka tāda nepienāks,» papildina Armands Beiziķis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē