• Modernizētais "Volkswagen T-Roc" ieradies Latvijā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais «Volkswagen T-Roc» tagad pieejams Latvijā pie «Volkswagen» dīleriem. Automašīnai ir jauni dizaina akcenti eksterjerā, ievērojami pārvaldības un savienojamības uzlabojumi, kā arī jaunākās paaudzes asistentu sistēmas, kas aizgūtas no augstāku kategoriju automašīnām.

    Jaunā «T-Roc» salons arī piedāvā krietni mūsdienīgāku stilu un izteiktāku kvalitātes sajūtu nekā iepriekš. Standarta komplektācijā tagad pieejami LED priekšējie lukturi, Digital Cockpit, 6,5 collu informācijas un izklaides sistēmas displejs, kā arī jauna dizaina multifunkcionālā stūre. Starp asistentu sistēmām ir arī IQ.DRIVE Travel Assist un intuitīvā adaptīvā kruīza kontrole Predictive ACC.

    Augstas kvalitātes dizains un digitālās funkcijas

    «T-Roc» uzlabotais eksterjera dizains tagad kļuvis vēl izteiktāks, pateicoties jauniem virsbūves elementiem. Pārstrādātais salons ieguvis diskrēti izsmalcinātu stilu, visam atrodoties pasažieru acu priekšā.

    Starp centrālajiem elementiem ir multifunkcionālā stūre, standarta komplektācijā iekļautais Digital Cockpit (ar digitālu displeju un operētājsistēmu), kā arī pārstrādāti informācijas un izklaides sistēmas displeji, kuru izmērs atkarībā no aprīkojuma ir no 6,5 līdz 9,2 collām. Papildu komplektācijā pieejamais Digital Cockpit Pro piedāvā vairākas individuālas konfigurācijas iespējas.

    Modernas tehnoloģijas

    Jaunais modelis piedāvā vairākas modernas vadītāja asistentu sistēmas – gan standarta, gan papildu aprīkojumā, kas iepriekš bija pieejamas vien augstākas klases automobiļos. Starp standarta aprīkojumā esošajām asistentu sistēmām ir Front Assist un Lane Assist, bet papildu komplektācijā pieejamā sistēma IQ.DRIVE Travel Assist, kas nodrošina daļēji automatizētu braukšanu, un Predictive ACC intuitīvā adaptīvā kruīza kontrole T-Roc modelī ir jaunums.

    Tikmēr ar jaunu funkcionalitāti ir papildinātas Side Assist un Park Assist sistēmas. Pirmā sniedz vadītājam atbalstu tad, kad tiek mainītas braukšanas joslas, bet otra tagad nodrošina arī auto novietošanu perpendikulārās stāvvietās un izbraukšanu no paralēlajām stāvvietām.

    Papildu komplektācijā pieejami arī IQ.LIGHT – LED priekšējie lukturi. Neatkarīgi no tā, vai ar automašīnu braucat dienā, naktī vai sliktos laikapstākļos, šie lukturi vienmēr nodrošinās labāko iespējamo redzamību. Tikmēr Dynamic Light Assist palīdz sistēmas robežās priekšlaicīgi izgaismot līkumotus ceļus un nodrošināt, ka pretī braucošie transportlīdzekļi netiek apžilbināti, kad aktivizētas tālās gaismas. Individuālie augsto tehnoloģiju apgaismojuma sistēmas LED segmenti nodrošina labāku gaismas izkliedēšanu, izmantojot īpašu aktivizēšanu un deaktivizēšanu atkarībā no braukšanas situācijas.

    Optimāla savienojamība

    «T-Roc» ieguvis jaunākās paaudzes tiešsaistes pakalpojumus, pateicoties Modular Infotainment Toolkit (MIB). We Connect Plus funkcijas ļauj izmantot tādus inovatīvus digitālus pakalpojumus kā dabiska tiešsaistes balss vadība un piekļuve straumēšanas pakalpojumiem. Apple CarPlayTM un Android AutoTM funkcijas arī iespējams integrēt pārvaldes sistēmā, izmantojot App Connect Wireless.

    Pieci jauni dzinēji

    Jaunajam «T-Roc» pieejami trīs benzīna un divi dīzeļdzinēji ar jaudu no 110 kW (150 ZS) līdz 221 kW (300 ZS). Atkarībā no piedziņas sistēmas tie aprīkoti ar sešu pārnesumu manuālo ātrumkārbu vai septiņu pārnesumu divsajūgu automātisko ātrumkārbu (DSG). 4MOTION visu riteņu piedziņa pieejama apvienojumā ar 110 kW (150 ZS) dīzeļdzinēju, kā arī ar 2.0 litru TSI dzinēju ar 140 kW (190 ZS) vai 221 kW (300 ZS) jaudu.

    Jaunā «Volkswagen T-Roc» (1.5 litru TSI dzinējs, 110 kW / 150 ZS jauda, sešu pārnesumu manuālā ātrumkārba) sākuma cena Latvijā ir 28 360 eiro.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē