• Modernizētais Toyota C-HR būs pieejams ar jaunu hibrīda dzinēju

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Modernizētais Toyota C-HR debitē ar hibrīda piedziņu izvēles iespējām, jaunu multimediju sistēmu un dizaina uzlabojumiem, kas pilnveido tā izskatu, vienlaikus saglabājot jau iepazītās formas.

    Atjauninātais Toyota C-HR tagad ir pieejams arī ar 2,0 l Hybrid Dynamic Force motoru, kas attīsta 184 ZS jaudu. Tāpat ir pieejama arī uzlabotā 122 ZS 1,8 l hibrīda sistēma. Pēc WLTP standarta mērījumiem, 1,8 l motors rada 118 g/km CO2 izmešus, bet jaunais 2,0 l agregāts 109 g/km.

    Toyota Baltic AS mārketinga ģenerāldirektors Mareks Maide (Marek Maide) stāsta, ka divas trešdaļas no Baltijas valstīs nopirktajiem Toyota C-HR ir hibrīda modeļi. “Kopš atklāšanas 2016. gadā hibrīda versijas kļūst aizvien populārākas. Latvijā un Lietuvā pārdošanas apjomi ir ievērojami pieauguši, un hibrīda versiju Latvijas tirgū izvēlas attiecīgi 71% un Lietuvā gandrīz 80% klientu,“ saka Maide.

    Ir vairāki iemesli, kāpēc klienti izvēlas C-HR Hybrid, automašīnai izmantojot gan benzīna, gan elektrības priekšrocības. Pilsētā C-HR Hybrid gandrīz pusi laika brauc elektriskajā režīmā, saglabājot automobiļa degvielas patēriņu un emisijas nulles līmenī, un vienlaikus pats uzlādējoties brauciena laikā.

    C-HR Hybrid augstsprieguma akumulatoram ir 10 gadu garantija.

    Jaunais Toyota C-HR ir palicis uzticīgs leģendārajai vizuālajai identitātei un kupejas stila kontūrām. Priekšējie un aizmugures lukturi ir atjaunināti ar LED tehnoloģiju, un dienas gaitas lukturi (DRL) un pagrieziena rādītāji ir apvienoti vienā frontālā prožektorā, kas izgaismo vienu vienlaidu līniju virs galvenā stara. Aizmugurē jaunos kombinētos lukturus savieno spīdīgi melns spoilers, radot vienu tīru formu.

    Dinamikas uzlabojumi ietver pārveidotu EPS tūningu vēl labākai stūrēšanas izjūtai. 2,0 l hibrīda modelis aprīkots arī ar jaunu piekares konstrukciju, kas uzlabo gaitas komfortu, vienlaikus saglabājot vadāmības īpašības.

    Visas versijas ir aprīkotas arī ar uzlabotu NVH (troksnis, vibrācijas, diskomforta) komplektu 11 punktos, kas samazina troksni salonā.

    Jaunajā C-HR debitē jauna multimediju sistēma, kas atbalsta Apple Carplay un Android Auto savienojumu. Tāpat pieejami arī bezvadu karšu atjauninājumi, kas ļauj klientiem netraucēti ceļot ar jaunākajām Eiropas ceļu karšu versijām.

    Modernizētajam 2,0 l C-HR Hybrid ir pieejami četri aprīkojuma līmeņi: Style, Style Plus, Luxury un Limited Edition, un iepazīšanās cena ir no 26 600 €. Latvijā krosovers būs pieejams 2019. gada decembrī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē