• Modernizētais Jeep Compass ieguvis hibrīda modifikāciju

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jeep zīmola automašīnas jau sen ir viena no populārākajām izvēlēm cilvēkiem, kas novērtē drošību un komfortu gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos. Vides draudzīgums ir kļuvis par vēl vienu svarīgu kritēriju cilvēkiem, izvēloties savu jauno ikdienas auto. Jaunie Jeep Compass modeļi veidoti tā, lai nodrošinātu drošus un ērtus braucienus, vienlaikus esot videi draudzīgāki.

    Jaunais Jeep Compass ir kompakts priekšpiedziņas apvidus auto ar vilcējspēku, kas līdzvērtīgs lieliem pilsētas apvidus auto. Piecu sēdvietu ērtais interjers un plašais bagāžas nodalījums padara auto piemērotu ģimenēm vai cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu. Jaunajā modelī izmantotas modernākās tehnoloģijas, kas nodrošina labāko savienojamību un lielisku braukšanas pieredzi.

    Jaunajam Jeep Compass ir 1,3 litru turbo benzīna dzinējs ar divām jaudas izejas iespējām – 130 ZS vai 150 ZS.

    Kļuvis vēl ekoloģiskāks

    Uz hibrīda Jeep Compass auto izvietots 4xe simbols, kas nozīmē, ka auto ir aprīkots ar pilnpiedziņu un hibrīdsistēmu. Hibrīdsistēma sastāv no benzīna un elektriskajiem dzinējiem. Elektriskā un benzīna dzinēja kopējā jauda sākas no 190 ZS Limited versijā, 240 ZS Trailhawk un S versijās. Darbinot auto ar elektrību, Compass 4xe var sasniegt ātrumu 130 km/h, savukārt hibrīda režīms ļauj sasniegt pat 200 km/h.

    Jauno hibrīdmodeli var uzlādēt, pievienojot to mājas uzlādes stacijai. Ar pilnu akumulatoru Compass 4xe var nobraukt attālumu līdz pat 50 km, ko nodrošina tikai elektrība, kas ir pietiekami ikdienas braucieniem uz darbu un atpakaļ. Pilnais elektrorežīms nodrošina, ka šie braucieni ir videi draudzīgāki un mazāk trokšņaini.

    Pilnpiedziņa ir daļa no standarta komplektācijas visiem jaunajiem Jeep Hybrid un Jeep Compass modeļiem – Limited, Trailhawk un S. Tāpat autovadītāji tagad var izvēlēties vienu no pieciem braukšanas režīmiem vēl labākai četru riteņu piedziņas veiktspējai jebkuros laika apstākļos.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē