• Mārupē notikusi divu auto avārija – glābēji atbrīvo vrakā iesprostotu cilvēku

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    2. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ceturtdien Mārupē noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā cietušais ticis iesprostots automašīnā un paša spēkiem nav varējis no tās izkļūt, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

    Īsi pēc plkst.12 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Daibes ielu Mārupē, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme.

    Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam mediķiem. VUGD darbinieki arī sakāroja ceļa braucamo daļu un negadījumā iesaistītajiem transportlīdzekļiem atvienoja akumulatoru klemmes.

    Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 132 ceļu satiksmes negadījumi, septiņos no tiem cietuši kopskaitā astoņi cilvēki, tostarp trīs gājēji.

    24 stundu laikā par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 333 protokoli, tostarp 116 par atļautā ātruma pārsniegšanu, 12 par braukšanu alkohola reibumā, bet seši par agresīvu braukšanu, liecina policijas apkopotā statistika.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē