• Latvijā ievieš jaunu iespēju – ekskluzīvu auto glabāšanu slēgtā kapsulā

    Ekskluzīvi
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilustratīvs foto
    Foto: Pixabay
    Ilustratīvs foto
    «INDUSTRA» izsniegtais finansējums ļauj SIA «STUTTGART workshop» paplašināt darbību un ieviest jaunu biznesa virzienu – automašīnu ilgtermiņa glabāšanu slēgtās kapsulās.

    Iegūtais finansējums izmantots nekustamā īpašuma Kārļa Ulmaņa gatvē 114, Rīgā iegādei un ļāvis uzņēmumam paplašināt savu darbību, veidojot jaunu biznesa virzienu – transportlīdzekļu glabāšana un apkope ar zīmolu STUTTGART car care.

    SIA «STUTTGART workshop» valdes loceklis Igors Kostjukovs norāda: «Trešdaļā no iegādātajām telpām sadarbībā ar pasaules līmeņa koncernu RUPES tiks izvietota modernākā «detailing» studija Baltijas valstīs, kā arī mūsdienīgs automašīnu virsbūvju servisa centrs. Savukārt pārējās divas trešdaļas – slēgto kapsulu izbūvei automašīnu ilgtermiņa glabāšanai.

    Šis pakalpojums ir ļoti gaidīts ekskluzīvu un sezonāli izmantojamu spēkratu īpašnieku vidū. Priecājos, ka INDUSTRA novērtēja mūsu ieceri un piešķīra finansējumu tās īstenošanai.

    Pateicoties INDUSTRA, mums ir iespēja ne tikai attīstīt mūsu uzņēmumu lokāli, bet arī sadarboties ar pasaules tirgus līderiem un sniegt augstākā līmeņa pakalpojumu mūsu klientiem. Jaunā un modernā «detailing» servisa centra atklāšana tiek plānota jau šajā pavasarī, savukārt automašīnu glabāšana ir pieejama jau šodien."

    Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis izsaka gandarījumu par iespēju finansēt jauna, netipiska pakalpojuma ieviešanu Latvijā: «SIA »STUTTGART workshop» komanda pamanījusi iespēju tirgū – nišu, pēc kuras ir nepiepildīts pieprasījums, un esmu gandarīts, ka INDUSTRA finansējums šo ieceri ļaus piepildīt. Vēlme meklēt, saskatīt un realizēt iespējas – šī ir svarīga īpašība ceļā uz panākumiem, un tā mūs vieno".

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē