• Latvijā drīzumā ieradīsies jaunais Subaru Outback

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Subaru flagmanis Outback ir viens no pazīstamākajiem nosaukumiem Subaru modeļu klāstā. Pirmās paaudzes Outback nonāca tirgū 1995. gadā un kļuva par īstu pionieri un jauna segmenta dibinātāju.

    Līdz šim Subaru ir uzbūvējuši aptuveni 6 miljonus automobiļu ar Outback nosaukumu, un, tāpat kā daudzās citās valstīs, arī Latvijā Subaru Outback ir bijis viens no populārākajiem un visvairāk pārdotajiem pilnpiedziņas automobiļiem.

    Tagad ir pienācis laiks jaunās, sestās paaudzes Outback atnākšanai. Jaunajā modelī Outback garums ir pieaudzis par 50 mm, platums par 35 mm un augstums par 70 mm. Subaru četru riteņu piedziņas veiktspējas labad automobiļa klīrenss ir paaugstināts no 200 mm līdz 213 mm. Palielinātie izmēri ir paplašinājuši telpu gan bagāžas nodalījumā, gan salonā, interjeram ir augstākās kvalitātes materiālu apdare. Tāpat kā ikviens cits Subaru, jaunais Outback piedāvā patīkamu vadāmību, iespēju doties jebkur un maksimālu drošību.

    Outback 2021 būs pieejams četros dažādos aprīkojuma līmeņos (Adventure, Limited, Touring, Field), visas versijas atšķiras gan pēc interjera, gan eksterjera dizaina. Kamēr pirmie trīs līmeņi seko priekšgājēja izsmalcinātajam dizainam, Field aprīkojuma līmeni skaidri izceļ tā izturīgais izskats. Field aprīkojuma līmenis, kas aprīkots ar tumšas krāsas virsbūves paneļiem, jumta reliņiem, kas piemēroti smagām kravām līdz 318 kg, un ūdeni atgrūdošu StarTex sēdekļu polsterējumu, īpaši piemērots dabu mīlošiem cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu.

    Būdams Subaru, pilnīgi jaunais Outback ir labi aprīkots jau bāzes modeļa versijā. Visu modeļu standarta aprīkojumā ietilpst automātiskā pārnesumkārba, pastāvīgā pilnpiedziņa, vadītāja palīgsistēma EyeSight ar pievienotām jaunām funkcijām un vadītāja uzraudzības sistēma ar sejas noteikšanas funkciju.

    Jaunā Outback pirmizrāde Latvijā notiks 8. maijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē