• Katrs trešais no pārdotajiem Toyota ir hibrīds!

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    3. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    2018. gadā Toyota bija pārdotākais auto zīmols Baltijā, kopumā pārdodot 12 306 jaunus Toyota auto, kas ir par 1896 vairāk, nekā 2017.gadā. Latvijā pērn pārdoti 2725 jauni Toyota auto, kāpinot tirgus daļu līdz 14,1% no kopējā tirgus apjoma un ierindojot Toyota zīmolu kā otro populārāko Latvijas auto pircēju vidū.

    Vairāk nekā puse jeb 1415 auto pārdoti WESS Motors Toyota autosalonos, kāpinot pārdošanas apjomus par 7,44%. Arvien lielāks pieprasījums ir pēc hibrīdauto – 33% jeb 467 no jaunajiem pārdotajiem auto bija hibrīdauto. Līdz ar Toyota globālās attīstības stratēģijas ieviešanu, kas paredz pāreju uz videi draudzīgāku auto ražošanu, kļūst arvien populārāki gan Latvijā, gan Baltijā kopumā.

    Aleksejs Radionovs, AS WESS izpilddirektors: “Pērn daudz strādājām pie Toyota zīmola tirgus pozīciju nostiprināšanas, attīstot stabilu izaugsmes tempu gan privātpersonu, gan korporatīvo klientu segmentā. Vienlaikus esam gandarīti, ka pērn esam auguši straujāk nekā auto tirgus kopumā, kas liecina par to, ka iepriekšējo gadu darbs pie pilna cikla apkalpošanas servisa izveides tiek augstu novērtēts gan no esošiem, gan jaunajiem klientiem.

    Šis gads būs īpašs ar to, ka Toyota piedāvās vairākus jaunus auto modeļus, no tiem daļa jau pieejami iegādei WESS Motors Toyota autosalonos. Jau šobrīd varam novērot, ka pircēju interese ir ļoti liela pēc jaunā RAV4, kā arī Corolla modeļiem, kas kopumā pircējiem tiks piedāvāti ar trīs dažādām virsbūvēm, aizstājot  Toyota Auris modeli, kas no šī gada vairs netiks ražots. Saskaņā ar Toyota zīmola attīstības stratēģiju, visi jaunie Toyota auto modeļi tiek piedāvāti arī ar hibrīda dzinēju, jāatzīst, ka pieprasījums pēc hibrīdauto ar katru gadu pieaug, pērn tas veidoja 33% no kopējiem WESS Motors Toyota pārdošanas apjomiem.”

    2018. gads Toyota zīmolam bija veiksmīgs, veicinot pārdošanas apjomu pieaugumu un palielinot tirgus daļas gan Latvijā, gan Baltijas valstīs kopumā. Šogad Toyota sarūpējusi vairākus jaunumus, piedāvājot jaunus un inovatīvus Toyota modeļus – WESS Motors Toyota autosalonos jau pieejams jaunais Toyota RAV4, trīs dažādu virsbūvju atjaunotais Toyota Corolla modelis – šobrīd pieejams Corolla hečbek un Corolla TS, bet drīzumā gaidāms Corolla sedans, kā arī leģendas atgriešanās  – jaunā Toyota Camry un sportiskā Toyota Supra.

    Tikmēr pērn populārākie Toyota auto modeļi Latvijā bija Toyota RAV4, Toyota Auris un Toyota C-HR.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē