• Karte: Pasaules hokeja čempionāta laikā Rīgā būs vairāki satiksmes ierobežojumi

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pasaules hokeja čempionāta laikā Rīgā atsevišķos ielu posmos tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, kā arī ieviesti satiksmes ierobežojumi arēnu apkārtnē.

    Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 17. maija līdz 7. jūnijam saistībā ar pasaules čempionātu hokejā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Baznīcas un Teātra ielu posmos. Tāpat satiksmes ierobežojumi līdz 12. jūnijam būs Jāņa Dikmaņa ielā, kā arī Vesetas un Mālpils ielu posmos.  

    Laika periodā no 17. maija plkst. 22:00 līdz 7. jūnija plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Baznīcas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

    No 20. maija plkst. 20.00 līdz 6. jūnija plkst. 20.00  tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzirnavu ielas kreisajā pusē, posmā no Jeruzalemes ielas līdz Antonijas ielai. Tāpat no 20. maija līdz 7. jūnijam satiksmes organizācijas izmaiņas tiks ieviestas Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, un Baznīcas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

    Laika periodā no 20. maija līdz 7. jūnijam tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai.

    Tāpat līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana: Jāņa Dikmaņa ielā; Vesetas ielā, posmā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai; Mālpils ielā, posmā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai. Kā arī, līdz 12. jūnija plkst. 20.00 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Grostonas ielā, posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Dikmaņa ielai.

    Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko, stāvēšanai atļauto vietu.

    Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē