• Karsti BMW modeļi un Latvijas izcilākie autosportisti — Biķerniekos viesojas BMW M Town (FOTO)

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: BMW Media
    30 grādu svelme un mežonīgais negaiss nespēja traucēt vairāk nekā 200 BMW M klases automašīnu entuziastiem veselu nedēļu Biķernieku trasē izbaudīt iecienīto auto jaudu un iespējas, tā ļaujoties neaizmirstamam piedzīvojumam kopā ar pasaules klases autobraucējiem, informē “Inchcape Motors Latvija” valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins.

    Visu nedēļu no 10. līdz 14.jūnijam Biķernieku sporta trasē norisinājās BMW dīlera Latvijā “Inchcape Motors Latvia” rīkotā Baltijas mēroga pasākumu sērija “M Town”, kas bija veltīta BMW M klases automašīnām.

    “M Town” devīze – par daudz ir tieši tik, cik vajag – pilnībā sevi attaisnoja, jo pasākumos piedalījās vairāk nekā 220 BMW M klases cienītāji un fani, žurnālisti, blogeri un influenceri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuriem bija unikāla iespēja kopā ar izcilākajiem Latvijas autosportistiem Reini Nitišu, Konstantīnu Calko, Arti Baumani, Uldi Timaku, Beati Klipu, Valteru Zviedri, Miķeli Mežaku, Ralfu Sirmaci, Jāni Vanku, Ivaru Vasaraudzi, Edgaru Svenci, Gvido Elksni, Mārtiņu Aleksandroviču, Aleksandru Grīvu  izbaudīt BMW M2 un BMW M5 jaudu un eleganci, kā arī iepazīt jaunākos tehnoloģiskos risinājumus BMW X5 un X7, Z4, 330i un 8.sērijas automašīnās.

    Dalībnieki pārbaudīja savu reakciju un veiklību izgāzējot ar BMW Z4 un BMW 3. sērijas automašīnām speciāli veidotās trasēs, kur, uzstādot labākos rezultātus, dalībnieki saņēma BMW Lifestyle kolekcijas dāvanas.

    BMW M sērijas automašīnas ir populārākie “Premium” klases sporta auto Latvijā. Braucēji ir iecienījuši gan visu paaudžu BMW M3 un M5, gan arī jaunos M2, M4 un M6 modeļus.

    ““M Town” demonstrētā BMW M2 ir aizraujoša sporta kupeja, kas lieliski der gan dinamiskai ikdienai, gan arī braucieniem pa trasi. Savukārt BMW M5 ir ātrs un komfortabls biznesa klases sedans,” saka “Inchcape Motors Latvija” produktu speciālists Mārtiņš Geršmanis. 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē