• Jaunais Renault Clio — labākais auto Ženēvas motoršovā!

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    19. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Renault Media
    Lai arī jaunais Clio pavisam nesen tika atrādīts Ženēvas autoizstādē, tas jau ir paspējis iegūt savu pirmo balvu! Apmeklētāji to ir novērtējuši kā 2019. gada Ženēvas auto izstādes labāko automašīnu, pasniedzot Auto Plus/RTL/Turbo Grand Prix balvu. Tas ir liels novērtējums šai ikoniskajai pilsētas automašīnai, kas ar 56% balsu guva uzvaru starp astoņiem izstādē prezentētajiem automašīnu modeļiem.

    Jaunais Clio atver jaunu lapu sāgā, kas sākās 1990. gadā. Gandrīz 30 gadus vēlāk, Clio jau tika pārdots 15 miljonos eksemplāru, kļūstot par vislabāk pārdoto franču automašīnu pasaulē. 2019. gads iezīmē šīs piektās paaudzes sākumu, apņemoties palikt līderim savā segmentā. Clio varēs paļauties uz savu plašo un novatorisko interjeru, ar mūsdienīgiem ekrāniem un pavisam jaunu Easy Link multimediju sistēmu. Tas ir Renault un segmenta pionieris daudzos aspektos. Vienlaikus Clio atklāj arī jauno E-TECH hibrīda tehnoloģiju un uzlaboto braukšanas palīdzību (pirmais solis ceļā uz autonomo transportlīdzekli).

    «Mēs esam priecīgi redzēt, ka apmeklētājiem bija interese par jauno Clio dizainu. No pirmā acu uzmetiena interjera revolūcija ir pārsteidzoša, un Smart Cockpit ir vērsta uz tehnoloģiju, komfortu un plašumu vadītājam un visiem pasažieriem. Jaunais Clio ir universāls automobilis, kura borta tehnoloģija padarīs mūsu klientu ikdienas dzīvi vēl vieglāku», komentē Antuāns Ženī ( Antoine Genin), interjera dizaina viceprezidents.

    «Šī ir pirmā balva jaunajam Clio, kā arī komandām, kas ir strādājušas, lai radītu, līdz šim, pašu labāko Clio, kāds iespējams. Mēs esam priecīgi redzēt, ka šo mūsu iekšējo entuziasmu plaši ievēro un pastiprina arī sabiedrība. Tā ir patiesas uzticības zīme, gan Renault, gan jaunajam Clio, kas atklāj virkni nākotnes produktu, kuri ir elektriski, autonomi un savstarpēji saistīti,» norāda Olivjē Brosē (Olivier Brosse), jaunā Clio programmas direktors.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē