• Jaunais «Peugeot 308» iegūst «Pilsētas auto» titulu Sieviešu pasaules gada auto konkursā

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Izcilība un aizrautība – lūk, par ko balsojusi Sieviešu pasaules gada auto (WWCOTY) žūrija, kas jauno «Peugoet 308» tikko kronējusi par Gada pilsētas automobili.

    Peugeot izpilddirektore Linda Džeksone teica: “Tas, ka jauno «Peugeot 308» par labāko 2022. gada pilsētas automobili atzina žūrija, kuras sastāvā ir tikai sievietes un kuras nāk no ļoti dažādām pasaules daļām, tikai apliecina «Peugeot» stratēģisko lēmumu pareizību.

    Tā unikālais izskats, tehnoloģiju izcilība, emocijas, kas rodas, to vadot, un dzinēju klāsts – kā elektrificēto, tā iekšdedzes – padara «Peugeot 308» par ideālu izvēli klientiem ikvienā pasaules valstī.”

    Pēc uzvarētāju noteikšanas sešās atsevišķās kategorijās (Pilsētas automobilis, Ģimenes SUV, Ģimenes automobilis, Lielais SUV, Sporta automobilis un 4×4) 56 žūrijas tiesneses marta sākumā izvēlēsies savu galīgo Sieviešu pasaules gada auto. Balsojuma rezultāti tiks paziņoti ap 8. martu, Starptautisko sieviešu dienu.

    Jaunais «Peugeot 308» ir pieejams ar divu virsbūvju versijās – kā kompakts piecu durvju hečbeks un SW universālis. Radīts, lai būtu īpaši efektīvs, «Peugeot 308» var tik aprīkots ar zemu emisiju benzīna (110 vai 130 ZS) dzinēju, dīzeļdzinēju (130 ZS), vai kā uzlādējamā hibrīds (180 un 220 ZS). Nākamgad tirdzniecība nonāks arī 100% elektriskie modeļi.

    Ja «Peugeot 308» eksterjera dizains ir apveltīts ar neatvairāmu pievilcību, tad tā interjers pārliecina ar īpašu rūpību pret kvalitāti, jaunākās paaudzes digitālajām saskarnēm un unikālo «Peugeot i-Cockpit®» ergonomiku, ko viegli atpazīt pēc kompaktā stūres rata, kas piedāvā intuitīvāku un tiešāku braukšanas sajūtu.

    Pēc dubultuzvaras 2021. gadā, kad labākā godu izcīnīja «Peugeot 2008» (kategorijā Pilsētas SUV) un Peugeot 208 (kategorijā Pilsētas automobilis), «Peugeot 308» ir jau trešais zīmola automobilis, kas divu gadu laikā vien uzvarējis kādā no WWCOTY kategorijām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē