• Jaunais «Lexus» elektroauto 100 km/h sasniegs 2 sekundēs; 700 km sniedzamība

    Premium segments
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Lexus» publicējis galeriju un animācijas ar nākamās paaudzes ar akumulatoru darbināmo elektrisko sporta automobili, kas paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h sasniegs vien divās sekundēs un kura nobraucamais attālums pārsniegs 700 km, pateicoties iespējamai cietvielu akumulatoru izmantošanai. Jaunais modelis tiks laists klajā līdz 2030. gadam, ko paredz «Lexus Electrified» zīmola vīzija.

    Jaunais sporta modelis būs daļa no ar akumulatoru darbināmo elektrisko transportlīdzekļu (BEV) pilnā klāsta, ko Lexus laidīs klajā līdz 2030. gadam.

    Saskaņā ar «Lexus Electrified» zīmolu uzņēmuma mērķis ir pilnībā izmantot elektrifikācijas potenciālu, lai palielinātu braukšanas prieku visiem saviem klientiem.

    Tas arī ļaus nodrošināt «Lexus Driving Signature» jeb braukšanas rokrakstu – unikālu braukšanas pieredzi, kas balstīta uz lineārām transportlīdzekļa reakcijām, kuras nepārtraukti ir saskaņā ar vadītāja nodomiem, vienmērīgi apvienojot palēninājumu, stūrēšanu un paātrinājumu.

    Ar drosmīgajām proporcijām un zemo braukšanas augstumu, kas nepieciešams augstas veiktspējas sporta automobilim, jaunais modelis simbolizē «Lexus» zīmola nākotni, vienlaikus atdzīvinot ikoniskā Lexus LFA garu.

    Ātrāks kā jebkad, šis «Lexus» sporta auto modeļa paātrinājums no 0 līdz 100 km/h tiks sasniegts aptuveni divās sekundēs, un tā braukšanas diapazons tiek lēsts vairāk nekā 700 km.

    Izstrādājot pilnībā elektriskus transportlīdzekļus, «Lexus» turpina savu attīstību un kļūst par zīmolu, kas piedāvā dažādu braukšanas pieredzi, izmantojot tā unikālās veiktspējas attīstības iespējas un pilnveidojot savu prasmi ražot produktus, kuru veiktspēja, kvalitāte un pievilcība ir arvien personalizētāka.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē