• Jaunais Citroen C5 X – sedana, universāļa un SUV kombinācija

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    “Ar jauno C5 X Citroën atkal ļaus sajust ceļošanas garu, jo modelis dod iespēju braukt elegantā, izsmalcinātā automobilī, kas ir kā radīts, lai pilnīgā mierā atklātu pasauli,” saka Vincents Kobē, Citroën izpilddirektors.

    C5 X ir drosmīgs modelis, ar kuru Citroën atgriežas pie lielajiem automobiļiem, augstākās klases segmentā ienesot virkni inovāciju. Tas bija liels izaicinājums Citroën dizaineriem, kuri aptvēra visas automobiļu kategorijas, lai C5 X atbilstu klientu mainīgajām vēlmēm un vienlaikus šim “nākošās paaudzes” sedanam piešķirtu konsekvenci un raksturu.

    Sabalansēti kombinējot visdažādāko D segmenta virsbūvju stilu iezīmes, C5 X burtiski atdzīvina segmentu ar savām muskuļotajām plūdlīnijas formām. Citroën jaunais modelis būtībā apvieno labāko no trim pasaulēm: tas ir elegants statusa apliecinājums kā sedans, daudzpusīgs un dinamisks kā universālis, mūsdienīgs un izturīgs kā SUV.

    Nu jau vairākus gadus par sinonīmu augstākās klases automobiļa jēdzienam netiek uzskatīts tikai auto ar sedana virsbūvi. Cilvēki, kam svarīgs pārliecinošs raksturs un praktiskums, izvēlas arī universāļus un SUV. 

    To atspoguļo Eiropas jauno auto tirgus, kur D segmentā visvairāk pārstāvētā ir SUV kategorija (29,3% 2020. gadā), pārspējot universāļus (27,5%) un sedanus (21,6%).

    “No SUV tas ir aizguvis paaugstināto stāju, kura veicina aizsardzības un izturības sajūtu. Tā profils un stilīgās formas ir īpašības, kas raksturo arī SUV spēku,” saka Frederiks Angibo.  

    C5 X profilā redzams daudz SUV iezīmju. Matēti melnas krāsas aizsargelementi virsbūves apakšējā daļā, paaugstināta virsbūve, 720 mm riteņi un augstāka sēdpozīcija nekā tradicionālajos sedanos vai universāļos ir tās īpašības, kas akcentē C5 X spēcīgo raksturu un cilvēkā spēj radīt pārliecību par sava auto izturību un spējām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē