• Jauna tendence apdrošināšanas tirgū — koplietošanas auto

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: pxfuel.com
    Apdrošināšanas tirgū vērojama tendence risku segumā iekļaut dažādus papildu pakalpojumus un tiek meklēti arvien jauni saskarsmes punkti ar klientu mobilajā vidē, arī ņemot vērā pieaugošo koplietošanas auto popularitāti, nozares attīstības virzienus iezīmē AAS BTA Baltic Insurance Company (BTA) valdes priekšsēdētāja vietnieks Oskars Hartmanis.

    “Jauna tendence Latvijā, ko no apdrošināšanas skatpunkta pēta arī Vienna Insurance Group, ir automašīnu koplietošanas pakalpojumi, kas jau kļuvuši ļoti populāri Rietumeiropā un ASV. Pie mobilitātes pieder ne tikai privātais transports, bet arī visa transporta infrastruktūra, pārvietošanās ķēde, kuras ietvaros jābūt pieejamai apdrošināšanai,” skaidro O. Hartmanis.

    Runājot par konkurenci un apdrošināšanas veidiem, O. Hartmanis secina, ka, ņemot vērā klientu intereses, tā šobrīd izpaužas kā polišu seguma paplašināšana, piedāvājot lielākas iespējas saņemt apdrošināšanas atlīdzību bojājumu vai zādzību gadījumā. Jauni seguma veidi pastāvīgi tiek ieviesti arī transporta apdrošināšanā, lai klienti ciestu mazākus finansiālos zaudējumus un izjustu mazākas neērtības, tostarp automašīnas aizvietošana un taksometra pakalpojumu segšana.

    “Esam novērojuši tendenci, ka klienti, gatavojoties veikt apdrošināšanu par lielākām summām, vispirms izpēta tās veidus un iespējas internetā, bet galīgo lēmumu tomēr pieņem sarunā ar konsultantu pa tālruni vai klātienē. Mazākas, regulāri veicamas apdrošināšanas prēmijas bez šaubīšanās tiek apmaksātas tiešsaistē, un šai praksei ir tendence pieaugt,” rezumē O. Hartmanis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē