• Igaunijas Eleport uzstādījusi pirmās elektroauto uzlādes stacijas Latvijā

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    31. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Uzladets.lv
    Igaunijas elektroauto uzlādes tīkls Eleport izveidojis pirmās trīs uzlādes stacijas Latvijā, aģentūru LETA informēja «Eleport» pārstāvji.

    Pēc uzņēmuma attīstības Igaunijā, Eleport piesaistījis finansējumu miljona eiro apmērā, lai attīstītu uzlādes tīklu arī Latvijā. 

    Šogad Eleport Latvijā plāno uzstādīt kopumā 30 uzlādes stacijas, kas sniegs vairāk nekā 100 pieslēgvietas elektroauto uzlādei, un ieviest arī elektroauto īres pakalpojumus.

    Pirmās trīs elektroauto uzlādes stacijas ir izveidotas Rīgā – Juglā pie biznesa centra Manufaktūra, kā arī Purvciemā pie biznesa centra Ferrum un Braslas biznesa centra

    Eleport Latvija vadītājs Kārlis Mendziņš norāda, ka Latvijas iedzīvotāju interese elektroauto iegādē gadu no gada apsteidz iepriekš izteiktās prognozes, tāpēc šīs trīs stacijas ir sākums plašam un ilgtspējīgam uzlādes tīklam Latvijā, veicinot klimatneitrālas transporta nozares attīstību.

    Eleport sāka darbību 2016.gadā Igaunijā kā elektroauto īres serviss, kas drīz tika paplašināts ar uzlādes staciju tīklu. Patlaban Eleport ir elektroauto uzlādes tīkls ar vairāk nekā 100 uzlādes stacijām. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē