• Garciemā atgriežas 90. gadi — vardarbīgā satiksmes konfliktā pielieto cirvi un gāzes pistoli

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pagājušajā sestdienā Carnikavas novada Garciemā notikusi konfliktsituācija starp kādu autovadītāju un diviem gājējiem. Nesaskaņas pāraugušas nopietnā vardarbībā, izmantojot gāzes pistoli un gaļas cirvi.

    Tiek ziņots, ka konflikts radies brīdī, kad autovadītāja un abi gājēji nespēja sadalīt ceļu, proti, nevarēja vienoties, kuram ir priekšroka. Sākotnēji konflikts bijis mutisks, taču vēlāk iesaistījušās citas personas, konfliktam izvēršoties fiziskās sadursmēs.

    Valsts policija par šo gadījumu uzsākusi divus kriminālprocesus – pēc 13. nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību un pēc Krimināllikuma 185. panta 1. daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Policijai ir zināmas visas konfliktā iesaistītās personas, kā arī izņemts gāzes ierocis. Patlaban tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

    Neoficiāla informācija vēsta, ka uzbrucēji varētu būt bijuši narkotisko vielu reibumā. Agresīvie vīrieši nav laiduši garām pa ceļu braucošu Volkswagen automašīnu, kuru vadīja sieviete. Vīrieši sākuši sist pa automašīnas priekšējo daļu, tāpēc sieviete nekavējoties zvanījusi dēlam, kurš neilgi pēc tam ar draugu ieradies notikumu vietā. Pielietojot gāzes pistoli un fizisku spēku, viens no uzbrucējiem tika neitralizēts turpat pie automašīnas, vēlāk konfliktam nonāk jau vietējā veikalā. Situācijas turpinājumā tika pat izmantots gaļas cirvis, savainojot vienu no vīriešiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē