• FOTO: Rīgā ieradusies Land Rover Experience bezceļu kustīgā platforma

    Iespaidi
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    31. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Land Rover cienītāji šodien tika pie iespējas gūt unikālu pieredzi – speciāli izveidotā simulatorā izmēģināt jaunā bezceļu karaļa Defender un citu koncerna ražoto visurgājēju sniegtās iespējas. Šis pasākums, kas joprojām norisinās Land Rover salonā Rīgā, ir pasaules Land Rover Experience tūres daļa.

    Šodien Land Rover pārstāvji prezentēja Land Rover automāšinas uz speciālās kustīgas platformas. Šī iekārta tiek izmantota dažādās valstīs un ļauj ikvienam izmēģināt Land Rover automašīnu 4×4 īpašības, izturību, gūt jaunas emocijas un adrenalīna devu. Svarīgi atzīmēt, ka šī platforma ir viena no lielākajām Land Rover iekārtām pasaulē. Izmēģinājuma braucieni notika starptautisko Land Rover instruktoru pavadībā.

    Kustīga platforma atradīsies Rīgā K.Ulmaņa gatvē 70 un Land Rover cienītājiem būs pieejama līdz 1. augusta vakaram.

     “Šī platforma – tā ir mobila iekārta, kas, aprīkota ar unikālām mehāniskām un elektroniskām iespējām un spēju “ceļot” no vienas valsts uz otru, pat pilsētā ļauj izjust ekstremālus pārdzīvojumus, kādus sniedz braukšana pa bezceļiem. Ja godīgi, tad šādus izmēģinājumu iespaidus būtu grūti piedzīvot reālos apstākļos, tādēļ mums ir patiess prieks, ka varam piedāvāt šo pieredzi Land Rover cienītājiem Latvijā,” uzsver Land Rover Baltijas valstu mārketinga vadītāja Juste Šataite (Justė Šataitė).

    “Tie, kuri izmantoja šo iespēju, bija mazliet apstulbuši – platforma vienlaikus ir gan reālistiska, gan arī ļauj ar visurgājēju pacelties teju līdz debesīm. Starp citu, tas viss izskatās iespaidīgi arī vērojot no malas, tādēļ, fiksēdami iespaidīgos skatus, apmierināti paliek arī skatītāji,” smaida instruktore Minna Silankorva (Minna Sillankorva).

    Viņa apgalvo, ka tikai retais no tiem, kuri šo platformu jau izmēģinājuši citviet pasaulē, piekristu tik asas izjūtas piedzīvot reālajā dzīvē.

    Land Rover izmēģinājumu dalībnieki var izsmeļoši iepazīties ar pilnpiedziņas pārvaldīšanas sistēmu Land Rover Configurable Terrain Response, kas tiek nepārtraukti pilnveidota un ļauj pielāgoties dažādiem bezceļu apstākļiem, kā arī pārliecināties par to, cik efektīva sarežģītos apstākļos var būt ClearSight Ground View tehnoloģija, kas sniedz iespēju ar elektroniskajām acīm redzēt ceļa virsmu, kas atrodas zem dzinēja pārsega, tieši pretī priekšējiem riteņiem.

    Elektroniskie palīgi, lai paceltos piekalnē vai nolaistos pa stāvu nokalni, kļūst par labākajiem draugiem gan Land Rover izmēģinājumos speciālajā platformā, gan arī īstos bezceļu apstākļos.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē