• FOTO: Rīgā atklāts oficiālais «CUPRA Garage» koncepta salons

    Dīlercentrs
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītajā nedēļas nogalē «Autobrava Motors» autosalonā naktsklubam raksturīgā, dinamiskā atmosfērā ar grandiozu pasākumu atklāts pirmais un vienīgais oficiālais «CUPRA Garage» koncepta salons jeb izstāžu telpa Baltijas reģionā.

    Atklāšanas pasākumā vienuviet pulcējās sabiedrībā zināmas personības, Autobrava Motors klienti un CUPRA zīmola sadarbības partneri. Par dinamisku un aizraujošu pasākuma atmosfēru rūpējās stand-up komiķis Rūdolfs Kugrēns, savukārt aiz bāra letes bija manāms Gvido Elksnis, kas ir ne tikai kaislīgs auto drifteris, bet arī augstas kvalitātes viskija Monkey Shoulder vēstnieks. Tāpat pasākuma apmeklētājus priecēja DJ Dubra muzikālais pavadījums.

    CUPRA Garage ir jauna auto izstāžu telpas koncepcija, kurā iespējams sajust jaudīgo un aizraujošo CUPRA dzīvesstilu. Galvenais mērķis, izstrādājot šo salona konceptu, bija veidot vidi, kas ir orientēta uz apmeklētāju iesaisti un interaktivitāti. Salona uzmanības centrā ir zīmola būtība un vērtības – unikalitāte, dinamika, sportiskums un izcila atmosfēra. Šis ir vēl neredzēts veids, kā izbaudīt CUPRA modeļu klāstu un to piedāvāto emociju gammu – sajust katru detaļu un to neaprakstāmo šarmu. Salonā ikvienam apmeklētājam ir iespēja apskatīt tādus pircējiem iemīļotus CUPRA modeļus kā Formentor, Born, Leon, Leon Sportstourer, Ateca u.c. CUPRA Garage ir tikšanās vieta, kas vieno auto entuziastus un domubiedrus un ļauj tiem dalīties pieredzē un stāstos par savu iemīļoto spēkratu.

    Četru gadu laikā kopš autoražotāja darbības uzsākšanas, CUPRA sevi ir pierādījis kā netradicionālu auto zīmolu, kas rada ko vairāk kā vienkārši spēkratu. Pirmā CUPRA Garage koncepta salons tika atklāts 2019. gada novembrī Colonia Roma, vienā no ekskluzīvākajiem Mehiko rajoniem, tūkstošiem kilometru attālumā no zīmola galvenās mītnes Barselonā.

    Nu jau CUPRA var lepoties ar CUPRA Garage koncepta saloniem, kas atrodas Mehiko, Hamburgā, Minhenē, Milānā, Lisabonā, Roterdamā un tagad arī Rīgā.

    CUPRA automašīnu ražotājs ir pierādījis, ka spēj radīt spēkratus plašam klientu lokam, piemērotus mūsu klimatam un reljefam, tādēļ katru gadu ielās manām arvien vairāk tieši CUPRA automašīnu. Autobrava Motors pārstāvji uzskata, ka CUPRA Garage koncepta salona izveide bija likumsakarīgs solis, jo tik strauji augošai CUPRA zīmola entuziastu grupai ir nepieciešama telpa un vide, kur tikties un dalīties pieredzē.

    «2022. gadā Autobrava Motors ir uzstādījusi ievērojamus CUPRA pārdošanas rezultātus. Latvija ir viena no vadošām pasaulē pēc pārdoto CUPRA zīmola automašīnu tirgus daļas valstī. Tas ir ievērojams sasniegums, kas tikai vēl vairāk apliecina CUPRA zīmola strauji augošo popularitāti un iedzīvotāju mīlestību pret CUPRA automašīnām. Proti, 2022. gadā Latvijā iegādātas vairāk nekā 400 CUPRA zīmola automašīnas, kas ir vērā ņemams skaitlis. CUPRA auto zīmols tiešām var lepoties ar kuplu un uzticamu entuziastu pulku, un mums ir patiess prieks, ka nu arī Latvijā ir izveidota vieta, kur CUPRA cienītājiem justies kā mājās,» stāsta Autobrava Motors pārdošanas vadītājs Uvis Braunfelds.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē