• FOTO: Pienvedējs uz pārbrauktuves taranē pasažieru vilcienu, notriecot pēdējo vagonu no sliedēm

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    4. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Tālbraucēju fanu klubs
    Šorīt Aizputes novadā kravas automašīna uz dzelzceļa pārbrauktuves ietriekusies pasažieru vilciena Liepāja-Rīga pēdējā vagonā, aģentūrai LETA pastāstīja VAS Pasažieru vilciens Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Agnese Līcīte.

    Negadījuma dēļ uz laiku ir daļēji slēgta uz Liepājas šosejas pie Kalvenes esošā dzelzceļa pārbrauktuve.

    Negadījuma rezultātā pasažieru vilciena pēdējais vagons notriekts no sliedēm un sasvēries sāņus, bet kravas automašīna ir stipri sadragāta un apgāzusies, vien piekabe palikusi uz riteņiem.

    Kā pastāstīja Līcīte, avārijas brīdī vilcienā bijuši četri cilvēki – viens pasažieris otrajā vagonā, divi konduktori un viens mašīnists. Neviens no šiem četriem cilvēkiem nav cietis, taču traumas guvis kravas automašīnas vadītājs.

    Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apstiprināja, ka negadījumā cietis viens cilvēks, kurš nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī, taču pie samaņas. Cietušajam ir dažādas traumas, taču viņa veselības stāvoklis vēl tiek izmeklēts. Pārējie trīs negadījumā iesaistītie no mediķu palīdzības atteikušies.

    No aculiecinieku uzņemtajiem fotoattēliem noprotams, ka sadursmē iesaistītā kravas automašīna paredzēta piena pārvadāšanai – tai uz piekabē esošās cisternas rakstīts Piens.

    Līdz negadījuma seku likvidēšanai ir slēgta Liepājas šosejas 156.kilometrā esošās dzelzceļa pārbrauktuves viena josla. VAS «Latvijas valsts ceļi» informē, ka notikuma vietu ir iespējams apbraukt pa autoceļu P115 Kuldīga-Aizpute-Līči vai P112 Aizpute-Kalvene.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē