• FOTO: Pie Arēnas Rīga pulcējušies Latvijā skaistākie japāņu auto

    Interesanti
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svētdien, 22. maijā, pie Arēnas Rīga norisinājās jdm.lv organizētais japāņu automašīnu un motociklu īpašnieku pavasara sesijas saiets “JDM.lv Spring Season Carmeet”. Pasākumā piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un pat no Kanādas.

    Skatītāju lielākās simpātijas balsojumā par skaistāko auto ieguva kvalitatīvi restaurētais 1994. gada «Nissan Silvia S14» ar 462 Zs 630 Nm jaudu, tāpat lielu interesi piesaistīja «Auto Limbo» aktivitāte – spēle, kuras mērķis ir ar automašīnu izbraukt zem horizontāli novietotas līstes, to nenogāžot. Uzvar zemākais auto.

    Sīvā cīņā starp Latvijas un Igaunijas komandu, nenogāžot 113cm zemo līsti, uzvaru izcīnīja 1997. gada «Mazda MX5» no Latvijas.

    Uzvarētāji dažādās disciplīnās saņēma balvas no pasākuma atbalstītājiem: Arēna Rīga, Inchcape Mazda, APE motors, Meat Chef, Rolling Coffee, Kidstopcars, Volkovmedia, Designs.media.

    Jdm.lv ir sociāls auto entuziastu projekts ar vīziju popularizēt japāņu automašīnas, japāņu kultūru, japāņu auto tūninga stilus, auto un moto sportu Latvijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē