• FOTO: Latvijā norisinājies pirmais BMW Motorrad GS rallijs motociklu entuziastiem

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    13. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pašā vasaras sākumā, no 7. līdz 9. jūnijam, pirmo reizi norisinājās “BMW Motorrad GS RALLY 2019”, kas pulcēja BMW GS motociklu entuziastus no visas Latvijas. Dalībniekiem bija aizraujoša iespēja izbraukt īpaši veidotu maršrutu ar skaistām, daudzveidīgām ainavām un pārbaudīt savu motociklu veiktspēju dažādos uzdevumos, informē “Inchape Motors Latvia” “BMW Motorrad” produktu speciālists Jānis Žēlastība.

    “”BMW Motorrad GS RALLY Latvia 2019” bija pirmais šāda veida pasākums, kuram iedvesmojāmies no starptautiskajām sacensībām “International GS Trophy”. Redzot, cik liela bija cilvēku interese piedalīties pasākumā un, dzirdot dalībnieku labās atsauksmes, mēs vēlētos lai šis pasākums kļūst par ikgadēju tradīciju BMW GS motociklu cienītājiem no visas Baltijas. Šī bija lieliska iespēja labi pavadīt laiku un pārbaudīt spēkus “BMW Motorrad Latvia” komandas veidotajā trasē un uzdevumos kopā ar līdzīgi domājošiem motociklu entuziastiem,” saka “BMW Motorrad” produktu speciālists.

    Motorallija trases kopējais garums bija aptuveni 350 km, maršrutā: Rīga – Madona – “Dridži”. Trīs dienu laikā dalībnieki brauca pa grunts ceļiem, kalnainiem apvidiem, pļavām, meža takām un upju strautiem, pelnot punktus par dažādu uzdevumu izpildi, piemēram, vienā no uzdevumiem, kas bija veidots sadarbībā ar sporta un tūrisma preču veikalu “Virsotne”, dalībniekiem uz ātrumu bija jāsaliek pareizi čemodānā mantas, lai tajā satilptu viss nepieciešamais.

    “Pasākuma dalībnieku vidējais vecums bija no 25 līdz 45 gadi, kas skaidrojams ar to, ka BMW motocikli ir kā radīti izaicinājumiem."

    "Lai kāds piedzīvojums dzītu uz priekšu, BMW enduro karalim tas būs pa spēkam. BMW motocikli ir vispiemērotākie tūrisma braucieniem, jo nedod iemeslu agresīvai braukšanai, pat, ja meistarības līmenis to atļauj darīt,” skaidro Jānis Žēlastības.

    Rallija rezultatīvākie dalībnieki individuālajos braucienos bija Jānis Ērglis, Edmunds Astičs un Gints Garselis. Komandas braucienos ar 65 punktiem pirmajā vietā ierindojās Gints Garselis, Raimonds Knopkins, Raimonds un Baiba Arāji. Ar 60 punktiem otrajā vietā ierindojās Gatis Zeibots, Gvido Beitins un Uģis Zeibots, bet trešajā vietā, ar 58 punktiem ierindojās Edmunds Astičs, Oskars Dārziņš, Rolands Loginovs.

    “Īpašie rallija viesi bija biedrības “Adventure Team Latvia” dalībnieki, motobraucēji Sandijs Hāns un Jānis Traubergs, kas nesen kā atgriezušies no ceļojuma uz Dienvidāfriku, kurā viņi devās ar jaunajiem BMW F850 GS un dokumentēja savu piedzīvojumu blogā un sociālajos tīklos,” stāsta Žēlastība.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē