• FOTO: 510 ZS jaudīgā Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio testu diena Biķerniekos

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītajā nedēļā, Alfa Romeo pārstāvis Latvijā, Autobrava Motors mediju pārsāvjiem organizēja Alfa Romeo trases dienu, lai pārbaudītu tā spējas sacīkšu trasē un Latvijā prezentētu Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ar 510 zs jaudu.

    Testam, kas notika vienā no Baltijas sarežģītākajām trasēm – Rīgā Biķerniekos, tika piedāvāti Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio modeļi ar 510 zs jaudu, Alfa Romeo Stelvio Veloce modeļi ar 280 zs jaudu, kā arī trasi bija iespējams izbraukt ar Alfa Romeo Giulia (200zs). Īstu Alfa raksturu palīdzēja parādīt profesionāli autobraucēji, pasākuma instruktori rallija personība Aleksandrs Grīva un JWRC pasaules vic

    ečempions Mārtiņš Sesks. Sekojot braukšanas ieteikumiem un auto atsaucībai, trasē izdevās attīstīt teju 230 km/h lielu ātrumu.

    Visi zīmola sportiskie modeļi cēlušies no Quadrifoglio un Stelvio un pirmais Alfa Romeo sporta apvidus auto (SUV) nav izņēmums. Šis auto jau sākotnēji radīts, lai būtu labakais savā klasē, tas izceļas jaudas, dinamikas paramteru un vadamības ziņā, un patiesi iemieso teicienu La Meccanica delle Emozioni ( Emociju mehānika) visā tā vienkāršībā.

    Alfa Romeo ar jauno Stelvio Quadrifoglio aicina atklāt nākamo aizraujošo nodaļu par vienu no visu laiku izcilākajiem automobiļu stāstiem – Alfa Romeo visu laiku labāko SUV. Mūsdienīgs sniegums, satriecošs itāļu dizains un visprogresīvākās tehnoloģijas, apvienojumā ar ultravieglajiem materiāliem un jaudīgo Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo motoru. 510 jauda sasniedz 0 līdz 100 km / h tikai 3,8 sekundēs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē