• Elektriskais Dacia Spring kļūst populārāks – jau 40 000 pasūtījumu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    24. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Spring ir veiksmes stāsts ‒ astoņos mēnešos veikti vairāk nekā 40 000 pasūtījumu.

    Jau kopš oktobra pirmie klienti ierodas pie Dacia oficiālajiem pārstāvjiem, lai saņemtu savus Dacia Spring automobiļus, kas tika pasūtīti iepriekš – laika posmā no 2021. gada marta līdz jūnijam.

    Vairākās Eiropas valstīs, piemēram, Francijā, Itālijā, Vācijā, Rumānijā, Spānijā u.c., uzsāktā iepriekšējās pasūtīšanas programma guvusi lielus panākumus. Trīs mēnešu laikā tika veiktas vairāk nekā 16 000 rezervāciju.

    Un tas vēl nav viss. Visā Eiropā ‒ pilsētās, piepilsētās un lauku apvidos ‒ Spring turpina piesaistīt jaunus klientus. Kopš jūlija mēnesī vidēji tiek saņemti vairāk nekā 5 000 jaunu pasūtījumu.

    Piedāvājot pilnībā elektrisku pilsētas automobili ar apvidus auto izskatu un par pieejamu cenu, zīmols Dacia ir pierādījis, ka stingri tur roku uz pulsa.

    Vienkāršā lietošana un uzlāde, kā arī līdz 305 km nobraukums ar vienu uzlādi (WLTP pilsētas ciklā, 230 km WLTP kombinētajā ciklā) padara šo auto par piemērotu pārvietošanās līdzekli lielākajai daļai to eiropiešu, kuri dienā nobrauc tikai ap 30 km. Un tas viss ‒ par nepārspējamu cenu, sākot no 89 eiro mēnesī.

    Spring piesaista tos klientus, kuri jau pārliecinājušies par Dacia automobiļu raksturīgākajām iezīmēm: pamatīgums, robustums, pieejamība un vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.

    Tomēr pats svarīgākais ir tas, ka Spring turpina iekarot arī jaunu klientu sirdis ‒ lielākā daļa pircēju (Francijā ‒ 8 no 10) iegādājas Dacia automobili pirmo reizi.

    “Ar vairāk nekā 40 000 pasūtījumu astoņu mēnešu laikā modelis Spring ir piedzīvojis lielisku startu. Padarot elektromobilitāti pieejamu ikvienam, Spring piesaista gan tos klientus, kas jau pazīst Dacia zīmolu, gan arī lielu daļu jaunu klientu. R-EVolūcija ir kustībā!” saka Ksavjē Martinē (Xavier Martinet), Dacia pārdošanas un mārketinga direktors

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē