• Dzērājšoferis parāda veidu, kā izsprukt no soda par braukšanu reibumā

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Edijs Pālens / LETA
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Kad Austuves ielā Kaspara automašīnas spoguli aizķēra oranžais «Volkswagen» spēkrats un tā šoferis nemaz negrasījās apstāties, vīrietis nolēma doties pārkāpējam pakaļ. Jau drīz vien noskaidrojās iemesls, kādēļ vadītājs negribēja citiem rādīties acīs.

    Aculiecinieks norāda, ka dzērājšoferis apstājies un aizgājis savās gaitās. Vēlāk izrādījās, ka dzērājšoferis aizgājis dzert alkoholu tuvējā kafejnīcā.

    «Notikuma gaitā, evakuatoram ierodoties, pie policijas darbiniekiem pienāca vīrietis, kurš izrādīja interesi par to. Radās aizdomas, ka viņš ir spēkrata īpašnieks un vadītājs. Tā kā vīrietis bija pamatīgā reibumā, ko varēja redzēt pat bez promiļu mērīšanas, viņš tika aizturēts. Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, lai tālāk mēģinātu pierādīt, bija vai nebija vadījis auto reibumā,» stāsta Toms Sadovskis, Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis.

    Galu galā gan Kaspara spogulim skāde nebija nodarīta tik liela, lai to uzskatītu par ceļu satiksmes negadījumu. Braukšanas fakts reibumā netika konstatēts, un Kaspara liecība šajā gadījumā neko nenozīmēja. Šoreiz sanāca tā, ka oranžā «Volkswagen» šofera ideja atstāt auto un doties iedzert viņu paglāba. Vīrietis tika sveikā cauri, un sods par braukšanu dzērumā gāja secen. Kā pašsacerētās dziesmas vārdos bija teikts, viņš vien pagrozīsies «Facebook».

    Vairāk par notikušo raidījuma «Degpunktā» sižetā:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē