• Deglava tilta remontdarbu laikā paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas Rīgā

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Driving.co.uk
    No 20. janvāra līdz 8. martam turpināsies divu A. Deglava pārvada balstu remonts (balsti Nr. 6 un 7), pārvietojot darbu veikšanai nepieciešamo tehniku tilta otrā pusē.

    Darbu veikšanas laikā Braslas un Vestienas ielās ir paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas. Tāpat no 21. janvāra satiksmes organizācijas izmaiņas ir paredzētas arī uz A. Deglava pārvada, kur satiksme tiks organizēta pa otru pārvada pusi, nodrošinot kustību pa betona segumu, kamēr otra tilta daļai tiks veikta vecā asfalta frēzēšana un betona atjaunošanas darbi. Šie darbi uz pārvada turpināsies līdz aprīļa otrajai pusei.

    Laikā no 20. janvāra līdz 3. februārim abās balstu pusēs tiks uzstādītas darbiem nepieciešamās pagaidu konstrukcijas. Kustība Braslas un Vestienas ielās tiks organizēta pa vienu joslu, regulējot to ar luksoforu.

    No 4. februāra līdz 1. martam tiks veikts tilta konstrukciju remonts, kura laikā divu joslu kustība tiks atjaunota, bet autovadītājiem jārēķinās, ka būs joslu sašaurinājums. Darbu laikā tiks veikta pārvada balstu bojātā betona demontāža, laidumu remonts un balsta konstrukciju apbetonēšana.

    Savukārt no 2. līdz 8. martam tiks demontētas pagaidu konstrukcijas. Šajā laikā otro reizi tiks uzstādīts luksofors un transportlīdzekļu kustība notiks pa vienu joslu.

    Uz A. Deglava pārvada satiksme vienā tilta pusē tiks organizēta no 21. janvāra pulksten 05:00 un turpināsies līdz aprīļa otrajai pusei.

    A. Deglava pārvada remontdarbus pilnībā plānots pabeigt 2021. gada vasarā.

    Aicinām transportlīdzekļu vadītājus sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē