• «CUPRA Garage» koncepta salons – jauna mājvieta auto entuziastiem

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Decembra pirmssvētku noskaņās «Autobrava Motors» salonā tika atklāts pirmais un vienīgais oficiālais «CUPRA Garage» koncepta salons jeb izstāžu telpa Baltijas reģionā. Noskaidrosim, ar ko jaunais koncepts ir tik īpašs.

    «CUPRA» zīmols ir kā pozitīvs dumpinieks, kas nestaigā pa citu pēdām un necenšas atdarināt citu auto ražotāju iespēto. Pierādījums tam ir jaunais «Formentor» krosovers, kas jau no pirmās dienas apliecina – braukt ar sportisku un pievilcīgu auto var ne tikai izredzētie.

    Ar katru «CUPRA» modeli jaunais zīmols atkal un atkal piesaka patīkamu trakulību, un gaidāmie jaunie modeļi, kas debitēs 2024. gadā, ir spilgtākais piemērs tam, kā «CUPRA» redz pasauli un cik ļoti šis uzņēmums domā «ārpus kastes».

    «CUPRA» kā zīmols gan ar savu dizainu, gan sagādāto braukšanas prieku dziļi vijas emociju pasaulē, tāpēc arī koncepta salons ir veidots citādi. Lūkojoties citu auto marku izplatītāju skatlogos, esam pieraduši redzēt sterili baltas telpas un rūpīgi izkārtotus automobiļus, taču «CUPRA» piedāvā atšķirīgu redzējumu par to, kā jāizskatās auto salonam.

    Šī telpa ir zīmola identitātes iemiesojums, un šāds koncepts apmeklētājiem piedāvā unikālu veidu, kā iepazīt «CUPRA», – bez ierastās dīlercentru noskaņas, izmantojot aizraujošu un interaktīvu vidi.

    Šeit mēbeles ir orientētas uz patīkamu dizainu un ērtumu, gaisotne ir dzīvīga un draudzīga, savukārt interjers ir mūsdienīgs un patīkams. Tas arī ir «CUPRA Garage» koncepts – veidot auto īpašniekiem un entuziastiem patīkamu vidi, kurā satikties, kopā priecāties un izjust «CUPRA» īpašo burvību. Salonā liels uzsvars ir likts uz digitālajām tehnoloģijām un ekrāniem, kas tiks papildināti ar mūsdienīgām iespējām, lai cilvēks vēl vairāk saplūstu ar «CUPRA» pasauli. Šeit pēc saviem ieskatiem iespējams konfigurēt CUPRA modeļus, iegādāties īpašus zīmola aksesuārus un izmantot citas CUPRA Garage iespējas.

    Tā ir īpaša vide cilvēkiem, kuriem automašīna nav tikai pārvietošanās līdzeklis no punkta A uz punktu B. Šī ir gluži kā mājvieta, kur entuziastiem tikties, dalīties pieredzē un iespaidos, kā arī aplūkot un iegādāties jaunākos CUPRA modeļus – Formentor, Born, Leon, Leon Sportstourer un Ateca u.c.

    «CUPRA Garage» koncepta salons Rīgā ir jaunākā šī zīmola izstāžu telpa pasaulē un pirmā Baltijā. Iepriekš šādi saloni durvis vēruši arī Mehiko, Hamburgā, Minhenē, Milānā, Lisabonā un Roterdamā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē