• CSDD piedāvā testēt modernizēto C kategorijas teorijas eksāmenu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: CSDD
    Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) visiem interesentiem testēšanai nodod modernizēto C kategorijas teorijas eksāmenu, kas būs papildināts ar video jautājumiem.

    Šie jautājumi atbilst autoskolu apmācības programmām un tajos aptvertās tēmas tiek apgūtas jau apmācības laikā. Ar C kategorijas teorijas eksāmena modernizēšanu tam tiks piešķirts jauns un moderns vizuālais izskats.

    Video jautājumi veicinās autovadītāju izpratni par drošu rīcību uz ceļa, kā arī sekmēs pieklājību starp satiksmes dalībniekiem. Tajos attēlotās situācijas ir reālistiskas, ar kurām ikdienā var sastapties jebkurš autovadītājs un tie aicinās autovadītājus domāt, analizēt un pieņemt pareizo, satiksmes drošībai atbilstošāko lēmumu.

    Modernizētais C kategorijas teorijas eksāmens būs pieejams vietnē http://csnt2.csdd.lv/ un tas paredzēts testēšanai mēnesi. Savukārt no 15. februāra tas tiks iekļauts reālajā vidē un būs jākārto visiem, kas dosies uz CSDD kārtot C kategorijas teorijas eksāmenu.

    CSDD atgādina, ka video jautājumi jau sekmīgi ieviesti arī B un AM (mopēdu) kategorijas teorijas eksāmenos un pēc to ieviešanas tika saņemtas pozitīvas atsauksmes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē