• CSDD noslēdz 1,5 miljonu eiro līgumu par numurēto dokumentu veidlapu piegādi

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    18. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: CSDD
    Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) uz trim gadiem noslēgusi 1,5 miljonu eiro līgumu ar SIA «Baltijas banknote» par transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību un citu numurēto dokumentu veidlapu piegādi, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

    CSDD bija izsludinājusi iepirkumu par transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību un citu numurēto dokumentu veidlapu un materiālu izgatavošanu un piegādi.

    Konkurss sadalīts piecās daļās, un visās piedāvājumu iesniedza viens pretendents – «Baltijas banknote». 

    Vispārīgā vienošanās slēgta uz trīs gadiem vai līdz vispārīgās vienošanās summas attiecīgajā iepirkuma daļā sasniegšanai atkarībā no tā, kurš no apstākļiem iestājas ātrāk.

    «Baltijas banknote» veidlapas ar paaugstinātu aizsardzības līmeni nodrošinās par 461 000 eiro, transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību numurētos aizsargvāciņus – par 849 300 eiro, veidlapas – par 123 000 eiro, veidlapu aizsargvāciņus un citus materiālus – par 43 700 eiro, velosipēdu uzlīmes – par 23 000 eiro.

    «Baltijas banknote» reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4,748 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija. Uzņēmums 2020.gadā strādāja ar 1,71 miljona eiro apgrozījumu un 300 000 eiro zaudējumiem. «Baltijas banknote» vienādās daļās pieder Annijai Puntei, Emīlam Puntem un Matīsam Puntem. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē